10% MEGASALE!
10% MEGASALE!
kopiér koden:
GDTB4679
00
tim
00
min
00
sek
Klik her!i
JULIUS ZÖLLNER Madras Dr. Lübbe Air Complex 60 x 120 cmJULIUS ZÖLLNER Madras Dr. Lübbe Air Complex 60 x 120 cm
JULIUS ZÖLLNER Madras Dr. Lübbe Air Complex 60 x 120 cm
1.639 kr
1.149 kr
Pris inkl. moms

JULIUS ZÖLLNER Madras Dr. Lübbe Air Complex 60 x 120 cm


1.639 kr
Pris
1.149 kr
Fri fragt
Du sparer
490 kr-30%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A189582

JULIUS ZÖLLNER Madras Dr. Lübbe Air Complex 60 x 120 cm
Den bedste søvn til die små
Dr. Lübbe!


Madrassen er særdeles elastisk og tilpasser sig dermed barnets kropsstørrelse optimalt. Derved er den den helt perfekte støtte til dit barn garanteret. Madrassen er opbygget i 3 forskellige 3, som sørger for en optimal søvn og den beste støtte til de små, idet den aflaster deres rygrad. Testet fri for skadelige stoffer og særdeles allergivenlig.
Designet med horisontal og vertikal oberfladebeluftning, således at madrassen er åndbar og byder på gode betingelser til et optimalt soveklima.

Produktdetaljer:
 • Mål: Bredde x længde x højde 60 x 120 x 12 cm
 • Maksimal
 • Sikkerhedskant
 • En baby- og småbarnsside sørger for en optimal komfort til de små.
 • Babyside med koldskum og noppeprofil
 • Mellemlag med 100% åndbart 3D labyrinttekstur
 • Stabil småbarnsside med koldskum
 • Tredoppelt luftcirkulation: overflade med noppeprofil, ventilation med 3D labyrinthtekstur, vertikale luftkanaler
 • Aftageligt samt vaskbart betræk
 • Baby Protection Funktionsbetræk med ventilationsmateriale
 • Rengøring: vaskbar op til 60°C (skånvask)
 • Egnet til allergier
Materiale:
 • Koldskum
  Premiumma eriale til madrasser. Koldskum er porøst og derfor åndbarr og lettere end andre skum. Desuden er koldskum kendetegnet ved høj styrke, lang holdbarhed og lang levetid. Koldskum er miljøvenlig og specielt velegnet til allergikere.

 • Lyocell (TENCEL©):
  Lyocell: Naturligt og hudvenligt funktionsmateriale. Blød, glat og åndbar overflade. Lyocell: Naturligt og hudvenligt funktionsmateriale. Materialet er fugtighedsregulerende og sørger for en ubekymret søvn. Lyocell-fibre er mere sugestærke end bomuld og langtidsholdbare. Betrækket er vaskbart samt aftageligt (vaskbar ved 60°C). Bestående af 37% lyocell, 63% polyester.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Zöllner

Kvalitet og komfort til baby og forælder

Den tyske virksomed Julius Zöllner blev grundlagt for mere en 50 år siden og har gennem de sidste årtier fremstillet kvalitetsbevidste produkter til både baby og forældre med den højeste standard indenfor sikkerhed og komfort. Virksomheden fokuserer på, at fremstille brugervenlige produkter, som passer til familiers individuelle behov og dermed gør deres hverdag nemmere. Julius Zöllner er derfor et populært og internationalt anerkendt mærke. Deres brede sortiment består blandt andet af åndbare babydyner og hovedpuder, komfortable madrasser, praktiske ammepuder og ammepudebetræk, bløde soveposer, sugestærke stofbleer, farverige kravletæpper, elastiske stræklagner, vandtætte sengeindlæg og meget mere!

Enestående kvalitet til en konkurrencedygtig pris

Største delen af Julius Zöllners produkter bliver håndlavet i Bayern, Tyskland. Siden virksomhedens grundlæggelse i 1962 gennemfører Julius Zöllner regelmæssigt kvalitetskontrol og overvåger produktionen af deres varer grundigt. Således kan virksomheden altid sikre, at deres produkters kvalitet lever op til kundernes forventninger og behov. Endvidere byder mange af Julius Zöllners produkter på et Øko-Tex®-label, som garanterer af varene lever fuldt op til de strenge europæiske krav i henhold til en human-økologisk produktmærkning og indeholder derfor ikke skadelige stoffer.

Innovation og tradition

Julius Zöllner kombinerer innovation og modernitet med kvalitet og tradition. Derfor arbejder Julius Zöllner tæt sammen med børnelæger og jordmødre, når de designer et nyt produkt. Et resultat af dette samarbejde er for eksempel madrasserne fra serien ”Dr. Lübbe”, som byder på en enestående 3-lags opbygning for den bedst mulige luftcirkulation samt liggekomfort.

Vores Topseller

JULIUS ZÖLLNER Madras Dr. Lübbe Air Complex 60 x 120 cm
1.639 kr
1.149 kr
Top mærker