JULIUS ZÖLLNER Madras Cubix 60 x 120 cm
NYHED -18%

JULIUS ZÖLLNER Madras Cubix 60 x 120 cm


Variant:
 • JULIUS ZÖLLNER Madras Cubix 60 x 120 cm
 • JULIUS ZÖLLNER Madras Cubix 70 x 140 cm

Vejl. pris¹
1.339 kr
Pris
1.101 kr
Fri fragt
Du sparer
238 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A327562

EAN: 4009250092809

JULIUS ZÖLLNER Madras Cubix 60 x 120 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Produktdetaljer:
 • 120 puder af Pantaflex-koldskum giver høj punktelasticitet og muliggør ventilation af liggefladerne og madraskernen
 • Innovativt Pantaflex-koldskum: jævn fjederafbøjning og høj elasticitet
 • De træfsikre langsgående kanter giver sikkerhed ved de første forsøg på at stå op
 • Det delbare og aftagelige betræk FRESH & DRY med TENCEL®-fibre er særligt behageligt og åndbart.
 • Madrassen er testet for skadelige stoffer og fremstillet i overensstemmelse med EU's sikkerhedsstandard DIN EN 16890:2017
 • Alle materialer er testet i henhold til Standard 100 af OEKO-TEX® (produktklasse baby og småbørn)
 • Fremstillet i Tyskland
Dimensioner og vægt:
 • 60 x 120 x 10 cm (højde x bredde x dybde).
 • Samlet højde: ca. 10 cm
Materiale og pleje:
 • Førsteklasses 2-lagsprincip: koldt skum og polyurethan-mærkeskum med ventilationskanaler.
 • Overtræk: TENCEL® FRESH AND DRY funktionelt stof (72,58% polyester, 27% lyocell, 0,42% elastan)
 • Betrækket kan vaskes ved op til 60 °C, egnet til tørretumbler
Materialeforklaring:
 • Koldt skum
  Råmaterialer af høj kvalitet og høj punktelasticitet gør koldskum til et førsteklasses materiale til madrasser. Koldskum er åbenporet og derfor mere luftgennemtrængelig, dvs. mere åndbar og lettere, end andre skumtyper. Desuden er det kendetegnet ved høj modstandsdygtighed, holdbarhed og lang levetid. Koldskum er miljøvenligt og særligt velegnet til allergikere.
 • Funktionelt betræk Lyocell TENCEL® Fresh & Dry
  Dette funktionelle materiale består hovedsagelig af naturlige cellulosefibre. Den silkebløde, glatte overflade er særlig nem at pleje og åndbar. Lyocell er hudvenligt, blødt og alligevel slidstærkt. Takket være den mikrofine fiberstruktur transporteres fugten hurtigt til fiberens inderside og afgives lige så hurtigt tilbage til rumluften. Lyocellfibre er mere absorberende end bomuld og er også holdbare. Med disse egenskaber sikrer betrækket en perfekt temperaturbalance og et behageligt soveklima.
Inkluderet i leveringen:
 • 1 x madras Julius Zöllner

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Zöllner

Kvalitet og komfort til baby og forælder

Den tyske virksomed Julius Zöllner blev grundlagt for mere en 50 år siden og har gennem de sidste årtier fremstillet kvalitetsbevidste produkter til både baby og forældre med den højeste standard indenfor sikkerhed og komfort. Virksomheden fokuserer på, at fremstille brugervenlige produkter, som passer til familiers individuelle behov og dermed gør deres hverdag nemmere. Julius Zöllner er derfor et populært og internationalt anerkendt mærke. Deres brede sortiment består blandt andet af åndbare babydyner og hovedpuder, komfortable madrasser, praktiske ammepuder og ammepudebetræk, bløde soveposer, sugestærke stofbleer, farverige kravletæpper, elastiske stræklagner, vandtætte sengeindlæg og meget mere!

Enestående kvalitet til en konkurrencedygtig pris

Største delen af Julius Zöllners produkter bliver håndlavet i Bayern, Tyskland. Siden virksomhedens grundlæggelse i 1962 gennemfører Julius Zöllner regelmæssigt kvalitetskontrol og overvåger produktionen af deres varer grundigt. Således kan virksomheden altid sikre, at deres produkters kvalitet lever op til kundernes forventninger og behov. Endvidere byder mange af Julius Zöllners produkter på et Øko-Tex®-label, som garanterer af varene lever fuldt op til de strenge europæiske krav i henhold til en human-økologisk produktmærkning og indeholder derfor ikke skadelige stoffer.

Innovation og tradition

Julius Zöllner kombinerer innovation og modernitet med kvalitet og tradition. Derfor arbejder Julius Zöllner tæt sammen med børnelæger og jordmødre, når de designer et nyt produkt. Et resultat af dette samarbejde er for eksempel madrasserne fra serien ”Dr. Lübbe”, som byder på en enestående 3-lags opbygning for den bedst mulige luftcirkulation samt liggekomfort.

Vores Topsellers

JULIUS ZÖLLNER Madras Cubix 60 x 120 cm
JULIUS ZÖLLNER Madras Cubix 60 x 120 cm
Vejl. pris¹ 1.339 kr
1.101 kr