JULIUS ZÖLLNER Kravlegårdsindlæg Activity Premium 6-kantet 97 x 112 cm JULIUS ZÖLLNER Kravlegårdsindlæg Activity Premium 6-kantet 97 x 112 cm

JULIUS ZÖLLNER Kravlegårdsindlæg Activity Premium 6-kantet 97 x 112 cm


Pris
405 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A238939

EAN: 4009250051943

JULIUS ZÖLLNER Kravlegårdsindlæg Activity Premium 6-kantet 97 x 112 cm
Blødt og flot kravlegårdsindlæg fra JULIUS ZÖLLNER. Indlægget sørger for at barnet kan lege sikkert og komfortabelt i kravlegården. Certificeret i henhold til Öko-Tex-Standard 100.

Produktdetaljer:
 • Mål: Bredde x længde x højde 97 x 112 x 4 cm
 • Materiale kerne: PU-SKUM
 • 6-kantet
 • Langtidsholdbart og blødt materiale
 • Babyvenlig, medium-blødt skum
 • Materiale betræk: Polycotton, 65% polyester, 35% bomuld
 • Aftageligt betræk
 • Pleje instruktioner: Betrækket er vaskbart ved 60 °C (skånvask)
 • Egnet til allergiker
 • Certificeret i henhold til Öko-Tex Standard 100 - Nr. S07-0696 i FI Hohenstein
 • Fremstillet i overensstemmelse med normen DIN EN 16890:2017
 • Made in Germany

Materiale:
 • Polyurethan kum
  Polyurethanskum hygiejnisk og elastisk materiale. Indlægget er formstabilt og støtter barnet optimalt.

 • Polycotton:
  Polycotton Inkl. et vaskbart hygiejnebetræk. Med gode varmeregulerende egenskaber. Betrækket kan tages af og vaskes ved op til 60°C (skånevask).

Tilbehør

Pris
323 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Zöllner

Kvalitet og komfort til baby og forælder

Den tyske virksomed Julius Zöllner blev grundlagt for mere en 50 år siden og har gennem de sidste årtier fremstillet kvalitetsbevidste produkter til både baby og forældre med den højeste standard indenfor sikkerhed og komfort. Virksomheden fokuserer på, at fremstille brugervenlige produkter, som passer til familiers individuelle behov og dermed gør deres hverdag nemmere. Julius Zöllner er derfor et populært og internationalt anerkendt mærke. Deres brede sortiment består blandt andet af åndbare babydyner og hovedpuder, komfortable madrasser, praktiske ammepuder og ammepudebetræk, bløde soveposer, sugestærke stofbleer, farverige kravletæpper, elastiske stræklagner, vandtætte sengeindlæg og meget mere!

Enestående kvalitet til en konkurrencedygtig pris

Største delen af Julius Zöllners produkter bliver håndlavet i Bayern, Tyskland. Siden virksomhedens grundlæggelse i 1962 gennemfører Julius Zöllner regelmæssigt kvalitetskontrol og overvåger produktionen af deres varer grundigt. Således kan virksomheden altid sikre, at deres produkters kvalitet lever op til kundernes forventninger og behov. Endvidere byder mange af Julius Zöllners produkter på et Øko-Tex®-label, som garanterer af varene lever fuldt op til de strenge europæiske krav i henhold til en human-økologisk produktmærkning og indeholder derfor ikke skadelige stoffer.

Innovation og tradition

Julius Zöllner kombinerer innovation og modernitet med kvalitet og tradition. Derfor arbejder Julius Zöllner tæt sammen med børnelæger og jordmødre, når de designer et nyt produkt. Et resultat af dette samarbejde er for eksempel madrasserne fra serien ”Dr. Lübbe”, som byder på en enestående 3-lags opbygning for den bedst mulige luftcirkulation samt liggekomfort.

Vores Topsellers

JULIUS ZÖLLNER Kravlegårdsindlæg Activity Premium 6-kantet 97 x 112 cm
JULIUS ZÖLLNER Kravlegårdsindlæg Activity Premium 6-kantet 97 x 112 cm
405 kr