🌞 Smeltende priser!
🌞 Smeltende priser!
Spontant forlænget:
Op til 700 kr rabat
00
tim
00
min
00
sek.
Vælg rabatkode
JULIUS ZÖLLNER Jersey tæppe Little Fox 70 x 100 cm
JULIUS ZÖLLNER Jersey tæppe Little Fox 70 x 100 cm

JULIUS ZÖLLNER Jersey tæppe Little Fox 70 x 100 cm


Variant:
 • JULIUS ZÖLLNER Jersey tæppe Little Fox 70 x 100 cm
 • JULIUS Jersey ZÖLLNER tæppe blomster 70 x 100 cm foret
 • JULIUS ZÖLLNER Jerseytæppe Tiny Squares Grey 70 x 100 cm foret
 • JULIUS ZÖLLNER Trikotæppe Grå striber 70 x 100 cm foret
 • +3

Pris
192 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produkter fra serien JULIUS ZÖLLNER Little Fox

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A303474

EAN: 4009250089700

JULIUS ZÖLLNER Jersey tæppe Little Fox 70 x 100 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Hyggeligt blødt jersey tæppe lavet af smidig og elastisk jersey bomuld. Perfekt til derhjemme og på farten. Tæppet er let at opbevare og en ukompliceret rejsekammerat. Opvarmningen af ??fleece i polyester er fantastisk til kolde dage.

Tekniske detaljer:
 • Materiale: 100% bomuld af jersey
 • Fyld: 100% polyester fleece
 • dimensioner ca. 70 cm x 100 cm
 • design: Lille ræv
Produktdetaljer:
 • Kan vaskes op til 40 ° C (blid cyklus) .
 • Åndbar og absorberende
 • Velegnet til tørretumbler
 • Certificeret i henhold til Öko-Tex Standard 100
 • Fremstillet i Tyskland

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Zöllner

Kvalitet og komfort til baby og forælder

Den tyske virksomed Julius Zöllner blev grundlagt for mere en 50 år siden og har gennem de sidste årtier fremstillet kvalitetsbevidste produkter til både baby og forældre med den højeste standard indenfor sikkerhed og komfort. Virksomheden fokuserer på, at fremstille brugervenlige produkter, som passer til familiers individuelle behov og dermed gør deres hverdag nemmere. Julius Zöllner er derfor et populært og internationalt anerkendt mærke. Deres brede sortiment består blandt andet af åndbare babydyner og hovedpuder, komfortable madrasser, praktiske ammepuder og ammepudebetræk, bløde soveposer, sugestærke stofbleer, farverige kravletæpper, elastiske stræklagner, vandtætte sengeindlæg og meget mere!

Enestående kvalitet til en konkurrencedygtig pris

Største delen af Julius Zöllners produkter bliver håndlavet i Bayern, Tyskland. Siden virksomhedens grundlæggelse i 1962 gennemfører Julius Zöllner regelmæssigt kvalitetskontrol og overvåger produktionen af deres varer grundigt. Således kan virksomheden altid sikre, at deres produkters kvalitet lever op til kundernes forventninger og behov. Endvidere byder mange af Julius Zöllners produkter på et Øko-Tex®-label, som garanterer af varene lever fuldt op til de strenge europæiske krav i henhold til en human-økologisk produktmærkning og indeholder derfor ikke skadelige stoffer.

Innovation og tradition

Julius Zöllner kombinerer innovation og modernitet med kvalitet og tradition. Derfor arbejder Julius Zöllner tæt sammen med børnelæger og jordmødre, når de designer et nyt produkt. Et resultat af dette samarbejde er for eksempel madrasserne fra serien ”Dr. Lübbe”, som byder på en enestående 3-lags opbygning for den bedst mulige luftcirkulation samt liggekomfort.

Vores Topsellers

JULIUS ZÖLLNER Jersey tæppe Little Fox 70 x 100 cm
JULIUS ZÖLLNER Jersey tæppe Little Fox 70 x 100 cm
192 kr