JULIUS ZÖLLNER Børnequiltpude Hygiena 35 x 40 cmJULIUS ZÖLLNER Børnequiltpude Hygiena 35 x 40 cm

JULIUS ZÖLLNER Børnequiltpude Hygiena 35 x 40 cm


Variant:
 • JULIUS ZÖLLNER Børnequiltpude Hygiena 35 x 40 cm
 • JULIUS ZÖLLNER Børnequiltpude Hygiena 40 x 60 cm

Pris
111 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A197466

EAN: 4009250407009

JULIUS ZÖLLNER Børnequiltpude Hygiena 35 x 40 cm
Dynen byder barnet på masser af tryghed og komfort. Dynens fyld er åndbart og temperaturregulerende. Lugtneutral og modstandsdygtigt materiale. Alle Julius Zöllners produkter kan vaskes og er egnet til tørretumbleren.

Produktdetaljer:
 • Mål: Bredde x Længde 35 x 40 cm
 • Materiale betræk: Polycotton, 65 % polyester, 35 % bomuld
 • Materiale fyld: Cacron® Hollofil® DuPont
 • Åndbart og temperaturregulerende fyld
 • Helårspude
 • God varmeisolering
 • Modstandsdygtig samt let at pleje
 • Velegnet til husstøvmide allergikere
 • Rengøring: vaskbar op til 95°C, kan tøretumbles
 • Certificeret i henhold til Öko-Tex Standard 100 - Nr. S07-0696 i FI Hohenstein
 • Made in Germany
Materiale:
 • Hollofil®
  Påfyldningen Hollofil® består af delikate, usædvanligt lette 4-hullede hule fibre, som forbliver dimensionelt stabile under brug. Omslag med Hollofil® påfyldning garanterer den bedst mulige varmeopbevaring, hvorved varmen fordeles jævnt over hele overfladen. Disse tæpper og puder bevarer deres form i lang tid, fordi de er slidstærke og ekstremt resistente. Hollofil® er hygiejnisk, anti alergisk og lugfri.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Zöllner

Kvalitet og komfort til baby og forælder

Den tyske virksomed Julius Zöllner blev grundlagt for mere en 50 år siden og har gennem de sidste årtier fremstillet kvalitetsbevidste produkter til både baby og forældre med den højeste standard indenfor sikkerhed og komfort. Virksomheden fokuserer på, at fremstille brugervenlige produkter, som passer til familiers individuelle behov og dermed gør deres hverdag nemmere. Julius Zöllner er derfor et populært og internationalt anerkendt mærke. Deres brede sortiment består blandt andet af åndbare babydyner og hovedpuder, komfortable madrasser, praktiske ammepuder og ammepudebetræk, bløde soveposer, sugestærke stofbleer, farverige kravletæpper, elastiske stræklagner, vandtætte sengeindlæg og meget mere!

Enestående kvalitet til en konkurrencedygtig pris

Største delen af Julius Zöllners produkter bliver håndlavet i Bayern, Tyskland. Siden virksomhedens grundlæggelse i 1962 gennemfører Julius Zöllner regelmæssigt kvalitetskontrol og overvåger produktionen af deres varer grundigt. Således kan virksomheden altid sikre, at deres produkters kvalitet lever op til kundernes forventninger og behov. Endvidere byder mange af Julius Zöllners produkter på et Øko-Tex®-label, som garanterer af varene lever fuldt op til de strenge europæiske krav i henhold til en human-økologisk produktmærkning og indeholder derfor ikke skadelige stoffer.

Innovation og tradition

Julius Zöllner kombinerer innovation og modernitet med kvalitet og tradition. Derfor arbejder Julius Zöllner tæt sammen med børnelæger og jordmødre, når de designer et nyt produkt. Et resultat af dette samarbejde er for eksempel madrasserne fra serien ”Dr. Lübbe”, som byder på en enestående 3-lags opbygning for den bedst mulige luftcirkulation samt liggekomfort.

Vores Topseller

JULIUS ZÖLLNER Børnequiltpude Hygiena 35 x 40 cm
111 kr