❤ 8x så mange babypoints ❤
❤ 8x så mange babypoints ❤
Kun idag
00
t.
00
min.
00
sek.
Jollein Puzzle træ Havdyr
Pris
113 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A283174

EAN: 8717329355224

Jollein Puzzle træ Havdyr
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Samlingen af ??Jollein blev udvidet med stilfulde træartikler i smukke pastelfarver, dejlige at give væk. Det bæredygtige legetøj garanterer timers legetidssjove, og produkterne er virkelig et dejligt lys i børneværelset.

Et smukt træpuslespil fra Jollein kommer med motivet Havdyr til dit hjem. Lægespil fremmer dit barns motoriske færdigheder og fingerfærdighed på en legende måde og er meget sjov på samme tid.

produktdetaljer:
  • Mål: 29,8 x 17,8 x 2 cm
  • Materiale: Træ
  • Farve: Havdyr
  • Alder: fra 0 måneder

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Jollein Puzzle træ Havdyr
Jollein Puzzle træ Havdyr
113 kr