Jollein Gaze bleer 3-pak Spot stormgrå 70x70cm

Jollein Gaze bleer 3-pak Spot stormgrå 70x70cm


Variant:
  • Jollein Gaze bleer 3-pak Spot stormgrå 70x70cm
  • jollein Gaze bleer 4-pak lyserød 70x70cm
  • Jollein Gaze bleer 3-pak Spot kamel 70x70cm

Pris
131 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produkter fra serien jollein Spot

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A300199

EAN: 8717329357709

Jollein Gaze bleer 3-pak Spot stormgrå 70x70cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Mix & match

Det er en ting at vide, hvilken stil du vil indrette dit børnehave i. Men find derefter de rigtige produkter, der passer til det først. Jollein ved, hvor fantastisk det er for mødre at kunne shoppe alt til babyudstyr på et velkendt sted. Derfor har jollein sørget for, at alle temaerne fra deres samlinger kan kombineres med hinanden. Det er en ting mindre at bekymre sig om.

Spot
Afslappet og varm

Skør af neutrale farver med et afslappet print? Så er Spot-temaet lige noget for dig. Fås i mange varer. Fra søvnposer og muslineklude til småbørnetæpper og babyreder, alt sammen i varm karamel og kølige gråtoner med et legende spotprint.

Kender du allerede jolleins muslinbleer? De er en uundværlig del af dit barns udstyr: Du kan bruge dem til at tørre dine små elskede efter B aden, som en burp-klud, som et tæppe i parken eller på stranden for at skifte din baby. Den bløde struktur gør de hydrofile gaze bleer meget nemme at bruge.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100% bomuld
  • Vaskes op til 60 ° C
  • Velegnet til tørretumbler
  • I en praktisk 3-pakning
  • Mål ca. 70 x 70 cm

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Jollein Gaze bleer 3-pak Spot stormgrå 70x70cm
Jollein Gaze bleer 3-pak Spot stormgrå 70x70cm
131 kr