Jollein Balance Game Havdyr
Pris
130 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A283182

EAN: 8717329355231

Jollein Balance Game Havdyr
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Samlingen af ??Jollein er blevet udvidet med stilfulde træartikler i smukke pastelfarver, dejlige at give væk. Det bæredygtige legetøj garanterer timers legetidssjove, og produkterne er virkelig et dejligt lys i børneværelset.

Med dette Balance-spil kan dit barn udvikle og træne deres færdigheder på en legende måde og endda have en masse sjovt! De kærlige dyr holdes i bløde pastelfarver og stimulerer også dit barns opfattelse.

produktoplysninger:
  • Mål: 20 x 7,5 x 2 , 5 cm
  • Materiale: Træ
  • Farve: Havdyr
  • Alder: fra 0 måneder

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

Jollein Balance Game Havdyr
130 kr