JETTE by STACCATO  Girls Tunika vinter himmel

JETTE by STACCATO Girls Tunika vinter himmel


Størrelsesguide

127 kr
Pris
125 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A230949

JETTE by STACCATO Girls Tunika vinter himmel
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Børnemodekollektionen fra STACCATO byder på mange praktiske detaljer og imponerer med gode pasformer med farverige og usædvanlige Print s. Den trendy kollektion til babyer og småbørn fokuserer på børnevenlig funktionalitet. Med stor sans for detaljerne kombinerer STACCATO materialer, kvalitet og pasform med hinanden. Moderigtige farver, lækre stoffer og et frækt look: det er STACCATO baby- og børnemode!

Denne smukke tunika fra vores JETTE kollektion er perfekt til alle drømmende mini Girls ! Bomuldsmaterialet giver den højeste komfort og er behageligt blødt mod huden. Den svingende tylindsats med fløjlsstjerner fuldender det søde look flot, detaljer: rund hals, pailletstjerne på trøjen, ordsprog på ryggen.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 92% bomuld, 8% spandex
  • Kan vaskes op til 40 °C

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

JETTE by STACCATO  Girls Tunika vinter himmel
JETTE by STACCATO Girls Tunika vinter himmel
127 kr
125 kr