JETTE by STACCATO  Girls Teddy jakke af white
Størrelsesguide

312 kr
Pris
306 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A215147

JETTE by STACCATO Girls Teddy jakke af white
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Børnemodekollektionen fra STACCATO byder på mange praktiske detaljer og imponerer med gode pasformer med farverige og usædvanlige Print s. Den trendy kollektion til babyer og småbørn fokuserer på børnevenlig funktionalitet. Med stor sans for detaljerne kombinerer STACCATO materialer, kvalitet og pasform med hinanden. Moderigtige farver, lækre stoffer og et frækt look: det er STACCATO baby- og børnemode!

Denne stilfulde teddyjakke til piger fra JETTE-kollektionen er en høj light ! Modellen bliver et blikfang med de glitrende striber på halsudskæring, ærmer og sømkant. Det seje loop-broderi -J- på brystet og patchen på ærmet er et ægte blikfang. Ikke kun optisk, men også komfort-teknisk absolut overbevisende! Detaljer: kort ribstrikket krave, lukkes med lynlås, sidelommer, ribstrikkede manchetter og kant med kontrastfarvede striber.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100% polyester
  • Kan vaskes op til 40 °C

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: JETTE by STACCATO Girls Teddy jakke af white
3
1 Kundebedømmelse
 
5 stjerner
| 0
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

danske bedømmelser:

Vis flere kundeanmeldelser
Inholdet hentes ...

Vores Topsellers

JETTE by STACCATO  Girls Teddy jakke af white
JETTE by STACCATO Girls Teddy jakke af white
312 kr
306 kr