JETTE by STACCATO  Girls Sweat tunika vinter himmel
-39%

JETTE by STACCATO Girls Sweat tunika vinter himmel


Størrelsesguide
Variant:
  • JETTE by STACCATO  Girls Sweat tunika af white
  • JETTE by STACCATO  Girls Sweat tunika vinter himmel

166 kr
Pris
102 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
64 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A230943

JETTE by STACCATO Girls Sweat tunika vinter himmel
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Børnemodekollektionen fra STACCATO byder på mange praktiske detaljer og imponerer med gode pasformer med farverige og usædvanlige Print s. Den trendy kollektion til babyer og småbørn fokuserer på børnevenlig funktionalitet. Med stor sans for detaljerne kombinerer STACCATO materialer, kvalitet og pasform med hinanden. Moderigtige farver, lækre stoffer og et frækt look: det er STACCATO baby- og børnemode!

Et absolut must-have for alle mini Girls ! Denne sweat-tunika fra vores JETTE-kollektion med en fortryllende front Print er et ægte blikfang. Det afslappede snit og det behageligt bløde bomuldsmateriale lover også en fremragende bærekomfort. Den sukkersøde, søde tyl-kant med pailletter ved sømmen fuldender looket på fortryllende vis. Detaljer: elastisk ribkant ved rund halsudskæring, ærmer og kant, print foran med glittereffekter, raglanærmer, bogstaver med Print s på ryggen.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 53% viskose, 41% bomuld, 6% elastan
  • Kan vaskes op til 40 °C

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

JETTE by STACCATO  Girls Sweat tunika vinter himmel
JETTE by STACCATO Girls Sweat tunika vinter himmel
166 kr
102 kr