JETTE by STACCATO  Girls Rock b right  slik
-39%

JETTE by STACCATO Girls Rock b right slik


Størrelsesguide

166 kr
Pris
102 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
64 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A239907

JETTE by STACCATO Girls Rock b right slik
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Børnemodekollektionen fra STACCATO byder på mange praktiske detaljer og imponerer med gode pasformer med farverige og usædvanlige Print s. Den trendy kollektion til babyer og småbørn fokuserer på børnevenlig funktionalitet. Med stor sans for detaljerne kombinerer STACCATO materialer, kvalitet og pasform med hinanden. Moderigtige farver, lækre stoffer og et frækt look: det er STACCATO baby- og børnemode!

Med denne nederdel fra vores JETTE-kollektion vil din pige være stjernen til enhver fest! Det flade snit og den charmerende Design skaber et vidunderligt look. Den elastiske linning med glitterdekoration sikrer et fast greb og den bedste bærekomfort.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100% viskose
  • kan vaskes op til 30 °C

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

JETTE by STACCATO  Girls Rock b right  slik
JETTE by STACCATO Girls Rock b right slik
166 kr
102 kr