10% PERSONALERABAT ❕
10% PERSONALERABAT ❕
Kopiér koden her:
PRH18556
00
tim
00
min
00
sek.
Hent koden
JETTE by STACCATO  Girls Kjole pink
-39%
Størrelsesguide

255 kr
Pris
156 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
99 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A239904

JETTE by STACCATO Girls Kjole pink
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Børnemodekollektionen fra STACCATO byder på mange praktiske detaljer og imponerer med gode pasformer med farverige og usædvanlige Print s. Den trendy kollektion til babyer og småbørn fokuserer på børnevenlig funktionalitet. Med stor sans for detaljerne kombinerer STACCATO materialer, kvalitet og pasform med hinanden. Moderigtige farver, lækre stoffer og et frækt look: det er STACCATO baby- og børnemode!

Boho- Style til kommende Fashion -queens: Denne søde sommerkjole fra vores JETTE-kollektion med flæser, hæklet kant og farverige perleapplikationer får din lille skat til at se rigtig moderigtig ud! Charmerende detaljer som en legende pomponkant og de farvekontrasterende syninger sætter smukke accenter, mens det brede snit giver optimal bevægelsesfrihed. Din pige vil blive begejstret! Detaljer: A-linje, rund halsudskæring, kort knaplukning på ryggen, flæser på forsiden og ryggen, perleapplikationer på forsiden, fuldt foret.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100% viskose, foring 100% bomuld
  • Kan vaskes op til 30 °C

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

JETTE by STACCATO  Girls Kjole pink
JETTE by STACCATO Girls Kjole pink
255 kr
156 kr