JETTE by STACCATO  Girls Blouson dyb blå
-30%

JETTE by STACCATO Girls Blouson dyb blå


Størrelsesguide

335 kr
Pris
234 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
101 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A215123

JETTE by STACCATO Girls Blouson dyb blå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Børnemodekollektionen fra STACCATO byder på mange praktiske detaljer og imponerer med gode pasformer med farverige og usædvanlige Print s. Den trendy kollektion til babyer og småbørn fokuserer på børnevenlig funktionalitet. Med stor sans for detaljerne kombinerer STACCATO materialer, kvalitet og pasform med hinanden. Moderigtige farver, lækre stoffer og et frækt look: det er STACCATO baby- og børnemode!

Denne hofte blouson til piger fra JETTE kollektionen er en høj light ! Det cool look med de karakteristiske ribstrikkede manchetter og de lyse badges vil helt sikkert overbevise din pige. To paspolerede lommer foran fuldender den smukke Design . Ikke kun visuelt, men også komfortmæssigt absolut overbevisende! Detaljer: kort ribbet krave, raglanærmer, lukkes med lynlås, paspolerede lommer, fuldt foret, pailletapplikation, glittereffekter.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100% polyester
  • Kan vaskes op til 40 °C

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

JETTE by STACCATO  Girls Blouson dyb blå
JETTE by STACCATO Girls Blouson dyb blå
335 kr
234 kr