Janod ® Vandstænk til badelegetøj - S padde barnefamilie 5 stk

Janod ® Vandstænk til badelegetøj - S padde barnefamilie 5 stkPris
78 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A291713

EAN: 3700217347055

Janod ® Vandstænk til badelegetøj - S padde barnefamilie 5 stk
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
5 søde S-børnetudser at sætte sammen og tage fra hinanden så ofte du vil! De 3 mindste S-børnetudser er meget sjove medstuderende - tryk på maven, og de plasker med vand! Fremmer motoriske færdigheder og fingerfærdighed og giver timevis af sjov i badekarret.

Produktdetaljer:
  • Dimensioner (længde x bredde x højde): 21,0 x 5,5 x 16,0 cm
  • Materiale: plast
  • Alder: fra 10 måneder
Opmærksomhed
Lad alt vand ud af badelegetøjet, skyl godt og lad det tørre. Rengør omhyggeligt efter brug og lad det tørre. Undgå kontakt med porøse overflader. Tør i luften, ikke i tørretumbler. Brug kun legetøj i lavt vand og under opsyn af voksne!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Janod ® Vandstænk til badelegetøj - S padde barnefamilie 5 stk
78 kr