Janod® Magnet- og kridttavle Magic, klap- og bærbar

Janod® Magnet- og kridttavle Magic, klap- og bærbar


Pris
236 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A272979

EAN: 3700217350147

Janod® Magnet- og kridttavle Magic, klap- og bærbar
Et multifunktionslegetøj, pænt pakket i en bærbar, praktisk trækuffert. Indeni er en magisk tavle på den ene side, med passende stift. Håndtaget skal bare skubbes til højre og så forsvinder billedet, på magisk vis.

På den anden side er en magnettavle med 42 magneter (27 bogstaver, 10 tal og 5 tegn) som kan hjælpe ved læring af alfabetet og regneopgaver. På ydersiden er en skifertavle med kridt og svamp. På den anden side er et "whiteboard" til at skrive på med en afvaskelig stift (ikke inkluderet)

Praktisk: dit barn kan tage kufferten med overalt i håndtagene. Efter leg kan alt tilbehør opbevares indeni. Kufferten er meget kompakt og pladsbesparende.

Detaljer:
  • Mål: 37 x 4 x 30 cm
  • Indhold: 42 magneter, 1 pakke kridt, 1 svamp
  • Let og bærbar
  • Alder: fra 3 år

OBS
Ikke egnet for børn under 3 år. Fare for kvælning på grund af smådele der kan sluges.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Janod® Magnet- og kridttavle Magic, klap- og bærbar
236 kr