Janod Kitchen Candy Chic
Pris
964 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A272958

EAN: 3700217365547

Janod Kitchen Candy Chic
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Ligesom mor og far - forbered lækre små retter til dine venner og bliv en rigtig kok !!! Candy Chic køkken lavet udelukkende af træ med kroge til hængning af Metal skeer, en Metal pande, en gryde med låg lavet af Metal l, tre madpakker lavet af pap (appelsinsaft, kakao, sukker).

Som et ægte køkken har det en ovn med lydeffekt og LED: alt hvad du skal gøre er at trykke på de røde knapper én gang for at tænde pladerne, og tryk derefter på dem en gang til for at høre lyden fra kogende vand. Lyden og kogepladerne slukkes automatisk efter cirka 30 sekunder, eller når du trykker på de røde knapper en tredje gang. Dette smukke, fuldt udstyrede køkken har en ovn, mikrobølgeovn, køkkentøj og køleskab med magnetiske døre, tre støjende knapper, en vask i rustfrit stål og et ur.

Detaljer:
  • Størrelse: 55 x 30 x 87 cm
  • Indhold: 1 Metalskeske, 1 metalpande, 1 gryde med låg lavet af Metal l, 3 madpakker lavet af pap (appelsinsaft, kakao, sukker)
  • Udstyr: Ovn, mikrobølgeovn, porcelæns skab og køleskab med magnetiske døre, tre drejeknapper med støj, en rustfri stålvask og et ur.
  • Materiale: Træ
  • Arbejdsoverfladehøjde: 50 cm
  • Batterier: 2 LR6 - 1,5V, medfølger ikke
  • Alder: fra 3 år
agtelse
Ikke egnet til børn under tre år. Indeholder små dele, der kan sluges. Fare for kvælning!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Janod Kitchen Candy Chic
964 kr