Erstatningsforslag til udsolgte artikler

Janod hjulhippo med bevægelig forreste del
p.t. udsolgt

Janod hjulhippo med bevægelig forreste del


Pris
520 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A272124

EAN: 3700217380038

Janod hjulhippo med bevægelig forreste del
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Denne smukke og trendy lamaformede ridevogn er ideel til at udvikle dit barns motoriske færdigheder og følelse af balance. Han vil være den perfekte ledsager - til ridning eller skubbe - for at hjælpe børn med at udvikle en bedre kropsholdning og opdage verden, der omgiver dem. Med den lille kasse på fronten kan den tage sine legetøj og udstoppede dyr overalt. Det ergonomiske styr giver det optimale greb for de små hænder på barnet. Takket være sine fire stille gummihjul efterlader denne ride-på flodhest desuden ingen dækmærker på jorden og giver et sikkert greb.

Detaljer:
  • Størrelse: 60 x 29 x 37 cm
  • med aksel og åben lagerplads
  • Blødt imiteret lædersæde
  • Sædehøjde: 24 cm
  • Materiale: Træ
  • Alder: fra 12 måneder

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller