Janod ® Essentiel Tangram-spil

Janod ® Essentiel Tangram-spil


Pris
118 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A290820

EAN: 3700217350703

Janod ® Essentiel Tangram-spil
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Pædagogisk legetøj lavet af træ.

Tålmodighed og koncentration er nødvendigt for at lægge alle figurerne i dette Tangram-spil. Med 25 kort, 7 spilformer og 2 vanskelighedsniveauer kan barnet gengive mønstre vist på kortene ved at vælge enten den farvede side (for de yngre) eller den sorte side (for de mere erfarne). De kan også lade deres fantasi løbe løst og nemt komme med tal.
Meget praktisk: Brættet er udstyret med skridsikre silikone fødder for mere stabilitet. Dette produkt fremmer indlæring af former og farver såvel som koncentration. Farverne er vandbaserede.

produktdetaljer:
  • Dimensioner (længde x bredde x højde): 18 x 18 x 2,8 cm
  • Materiale: Træ
  • Alder: fra 2 - 5 år
Opmærksomhed
Rengør kun med en let fugtet klud. Brug ikke rengøringsmidler!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

Janod ® Essentiel Tangram-spil
118 kr