Kun i dag: 10x babypoints ♡
Kun i dag: 10x babypoints
Profitér nu
00
t.
00
min.
00
sek.
Janod ® BRICO'KIDS værktøjsbælte (4 stk.) og handsker
Bæredygtig
Janod ® BRICO'KIDS værktøjsbælte (4 stk.) og handsker

Janod ® BRICO'KIDS værktøjsbælte (4 stk.) og handsker


Vejl. pris¹
223 kr
Pris
212 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A308325

EAN: 3700217364755

Janod ® BRICO'KIDS værktøjsbælte (4 stk.) og handsker
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Et must-have for små håndværkere!

Her er alt, hvad en gør-det-selv-mand har brug for: et stofbælte til de 4 medfølgende træværktøjer (sav, hammer, skruenøgle, lineal) og et par beskyttelseshandsker (størrelse XS - 4).
Bæltet er justerbart og kan tilpasses barnets størrelse. Nu er din handyman klar til at udføre alle reparationer rundt om i huset!

Produktdetaljer:
  • Størrelse (længde x bredde x højde): 30 x 5 x 14 cm.
  • Indhold: sav, hammer, skruenøgle, lineal
  • Materiale: træ
  • Rengøring: Rengør kun med en let fugtig klud. Der må ikke anvendes rengøringsmidler
  • Alder: fra 3 år
Advarsel
Ikke egnet til børn under 3 år. Kvælningsfare på grund af de små dele.

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Bæredygtigt materiale

Bæredygtige materialer omfatter på den ene side naturlige råvarer fra kontrolleret dyrkning af jord- og skovbrug eller kontrolleret dyrehold, men også plast og fibre, der er baseret på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrolleret dyrkning hjælper med at bevare naturressourcerne og reducere den negative påvirkning (f.eks. pesticider) på miljøet. Biobaseret plast har en lavere andel af fossile ressourcer og lavere emissioner i produktionen end konventionel plast. Der er også en række certifikater, som identificerer produkter fremstillet af bæredygtige materialer. Disse omfatter f.eks. FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bæredygtig skovforvaltning, LENZING ECOVERO-mærket, der producerer bæredygtig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelfærd og garanterer bæredygtig brug af græsningsarealer.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Janod ® BRICO'KIDS værktøjsbælte (4 stk.) og handsker
Janod ® BRICO'KIDS værktøjsbælte (4 stk.) og handsker
Vejl. pris¹ 223 kr
212 kr