Janod® Bikloon Løbecykel i træ natur

Janod® Bikloon Løbecykel i træ natur


Pris
825 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A272998

EAN: 3700217332761

Janod® Bikloon Løbecykel i træ natur
Denne originale træ løbecykel er perfekt til en tur udenfor. Den hjælper de mindste med at holde balancen samt øve deres koordinering. Når de bliver ældre, vil det være nemmere at lære at cykle uden støttehjul. Og fordi dit barn vokser, kan det justerbare sæde indstilles til dit barns størrelse (40 - 44 cm) Dette ubehandlede træhjul kan tilpasses ved hjælp af de medfølgende klistermærker - 2 temaer at vælge imellem: Unicorn og Biker Club.

Detaljer:
  • Størrelse: 81,5 x 37,5 x 54 cm
  • Højdejusterbart sæde: 40 til 44 cm
  • Inkl. Klistermærker Unicorn and Biker Club
  • Materiale: Træ
  • Alder: fra 3 år

OBS!
Bruges med beskyttelsesudstyr Må ikke bruges i trafikken!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

Janod® Bikloon Løbecykel i træ natur
825 kr