Inspiration outdoor

barn leger på klatrestativ

At lege udendørs betyder større legerum og nye oplevelser hver dag. Hvem kan ikke huske de adskillelige timer der blev forbragt udendørs, hvor alle de bedste barndomsminder også befinder sig. Vi har her på siden lavet denne lille side over alle de legesager som vi har samlet i sortimentet for at give børn den optimale legetid udendørs.

udendørs aktivitet og at lege i haven

For mange børn er der intet bedre end legen udendørs og i haven, på legepladsen eller omkring huset er det mest praktiske og trykkeste for barn og familie. Gør derfor haven eventyrlig med et par rekvisitter til utallige timers leg. Vi foreslår sandkasser, sandlegetøj eller legetælte!

I sandbageriet

Når man tænker på udendørslegetøj tænker man ofte også på sandkasser. Hvis man vælger at købe en sandkasser skal man huske at placere den et sted i haven eller på legepladsen hvor den står godt beskyttet mod solen, for ikke at risikere forbrændinger i sommer månederne. Derudover vil det være bedst at placere sandkassen på en flad overflade, dog helst ikke på fliser eller beton. Sandet skal man selvfølgelig også tilkøbe, desværre er dette endnu ikke i vores sortiment, dog kan det købes ved diverse sand forhandlere og evt. i diverse byggemarkeder. Sandet skal helst være af strandsand arten, for at give den optimale sandkage når vand tilføres.

OBS. Husk altid at holde sandkassen forhåndsvis ren ved f.eks. at skifte sandet ud og dække den til i de perioder hvor den ikke er i brug.

Sandkasser
Sandlegetøj

Mit eget lille hus

Et legetelt eller legehus er perfekt til børn der har en stor fantasi og som gerne lever sig ind i en anden verden. Der er mange muligheder for et godt legehus, i træ, pastik eller stof. Mange af legeteltene og legehusene har tilmed vinduer og døre så det simulerer et hus så meget som muligt for en bedre base for fantasien. Vi har telte til enhver fantasi og kan nu tilbyde et bredt sortiment indenfor legetelte. Især om sommeren giver et legehus desuden den nødvendige skygge og kan desuden benyttes til at gemme andet legetøj væk i dårligt vejr. Legehuset kan desuden erklæres som forældre-fri zone - det skal der nemlig også være plads til i ny og næ.
legehuse

Højt at flyve og langt at rutsche!

Gynger og rutschebaner kan købes hver for sig, eller som sæt. En god kvalitet i disse legesager er et must, for at beskytte mod uheld når de er i brug. En af de ting man speciel skal være opmærksomme på er maks vægten. Til babier kan man købe specielle gynger og indlæg for at forhindre uheld under legen. Dog anbefales det ikke at sætte en baby i en gynge før barnet selv kan sidde op. Før brug er det altid en god ide at teste om alt er ordentligt monteret og om produktet er stabilt.

Gynger
Rutschebaner

Vandlegetøj

Vandlegetøj

Vandlegetøj for store og for små!

Vandlegetøj plejer næsten altid at få barnet frem også i de voksne. Det er praktisk fordi soppebassiner, baderinge mm. altid kræver opsyn fra en voksen! Er du klar til kamp, så find vandpistolerne frem. Det er sjovt og særdeles forfriskende på en varm sommerdag. Husk at luften i oppusteligt legetøj udvider sig i varmt sommervejr, så undlad at puste baderinge mm. helt op til bristepunktet. Ellers er der fare for at soppebassinet bliver ødelagt. Utætte steder, også grundet små sten eller tårne, kan så dog hurtigt findes ved at holde legetøjet under vand for at se hvor luftboblerne stiger op fra. I langt de fleste tilfælde kan man nemt fikse problemet med et reparationssæt for cykelslanger.
Soppebassiner & Pools
Vandpistoler

udendørslegetøj

Det er så mange muligheder for leg når solen endelig viser sig! Se her videre sortiment forslag for en uforglemmelig udendørs barndom!
 Inliners & Skateboards
 Boldspil
Trampoliner
 Hoppedyr

Leg i al slags vejr

Der findes intet dårligt vejr, kun dårlig beklædning

Dette udtryk har vi vel mere eller mindre allesammen hørt på et eller andet tidspunkt. Men ikke desto mindre er det sandt, for der findes som barn intet vejr som man ikke kan lege ude i, om det er sommer, vinter, forår eller efterårsvejr handler alt jo bare om den rigtige påklædning. Hvis du har set bamse og kylling på børne TV, så kan du sikkert huske at de væltede op og ned ad mudrede bakker i al slags vejr og altid fandt på noget sjovt at lave. Kun fantasien sætter grænser og ude i naturen er der så mange ting man kan lære især når det regner en smule. Sørg for at have nok skiftetøj klar, idet det kan ske at barnet går så meget op i leget, at tøjet er plaskvåd på ingen tid. Men helt ærligt - var vi andereledes dengang vi var lille?
udendørs som baby!

Regntøj til børn bør indeholde:

✓ Gummistøvler med profil
✓ Regnbukser med lukning eller seler
✓ Regnjakke med hat


Når man køber regntøj til børn er det vigtigt at man er sikker på størrelsen, inden man tager det i brug. Det gælder både sko, støvler, jakker og bukser. Med det rigtige tøj forvandles enhver vandpyt til et sjovt eventyr. Børn skal have lov til at være børn og med det rigtige tøj er det også i orden med en lille regndans.

Regntøj
Hvis i planlægger en lille udflugt eller rejse bør i pakke tøj til alt slags vejr, man ved aldrig hvornår en regnsky kigger forbi.
Fuld fart fremad


Køretøjer er tit i en tidelig alder en kæmpe favorit. Og her er der heldigvis ikke så meget forskel på kønnene. Det er altid sjovt at cykle eller at tage på en opdagelsstogt gennem haven på den elskede Bobby Car. Husk dog at der er forskel på køretøjernes rækkevidde, idet en almindelig cykel eller en løbecykel giver mere mening, hvis man skal længere end den egne haves grænser. Efterhånden findes der for eksempel også mange køretøjer med ekstra støjsvaje hjul, som er specielt egnet til indendørs brug. Ved udendørsbrug foretrækker mange dog de almindelige hjul eller som en kunde formulerede det for nogle uger siden, så kan 'jeg her i det mindste høre hvad knægten laver' . Alt afhængig af alderen kan du i vores sortiment finde mange forskellige køretøjer og designs til de små fartdjævle.

Her finder du alle vores køretøjer!

Checkliste


Trehjulet
Traktorer
 Bobby Cars

Checkliste

Der er utallige børnecykler at vælge imellem og ved hjælp af støttehjul kan børn allerede fra 3 års alderen og op cykle selv. Dog er det vigtigt ikke at tvinge barnet til at cykle før de selv er klar til det. En god overgangside er en såkaldt løbecykel, altså uden pedaler, der ellers kan være i vejen. Husk at en cykel kan nå helt andre hastigheder end en Bobby Car - Overvej i denne sammenhæng altid brug af en fornuftig cykelhjelm.


Børnecykler
Hjelme
 Tilbehør til køretøjer

På opdagelse med mor og far

Cykelstole
Cykel trailer