Infantino 3-i-1 Jumbo legemåtte og boldbold

Infantino 3-i-1 Jumbo legemåtte og boldbold


Pris
566 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A289249

EAN: 0773554130089

Infantino 3-i-1 Jumbo legemåtte og boldbold
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Playmat, leg ark og ball pool i en! Babyer vil elske den optimerede 3-i-1 Jumbo legemåtte. Matten forvandles til et sensuelt interessant kuglebad, der er perfekt til aktive småbørn. Mange farverige vedhæng er knyttet til playboy og stimulerer babyens opfattelse. Når legens sjov er forbi, kan de farverige kugler, der er inkluderet i leveringen, opbevares komfortabelt i netposen.

produktdetaljer:
  • Materiale: Polyester
  • Farverig legemåtte med mange farverige vedhæng
  • Inkl. 20 bolde
  • Med kuglenet til fastgørelse
  • Stribet og prikket ark
  • Alder: fra fødslen
Opmærksomhed
Spilstykkene kan fjernes. Forlad aldrig dit barn uden opsyn med legearket. For at forhindre mulig skade i sammenfiltring, skal dette legetøj fjernes, når dit barn begynder at kravle på alle fire. Brug kun under direkte voksenovervågning!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Infantino 3-i-1 Jumbo legemåtte og boldbold
566 kr