Vi siger TAK 💗
Vi siger TAK 💗
Kun i dag:
Op til 700 kr rabat
00
tim
00
min
00
sek.
Vælg rabatkode
HUDORA ® Swing Vario udvidelsesmodulstige

HUDORA ® Swing Vario udvidelsesmodulstige


Pris
1.383 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A297392

EAN: 4005998854686

HUDORA ® Swing Vario udvidelsesmodulstige
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Endelig en gyngeramme, som hele familien kan nyde!

HUDORA svingramme Vario med sit tidløse og moderne design harmoniske design passer ind i enhver have. Med sin robuste firkantede ramme og de diskrete naturlige farver er Vario en ægte blikfang. Og det bedste: Svingrammen er designet på en sådan måde, at den let kan forlænges og suppleres. Jordankre til indstøbning i beton og en stabil pladesvingning er inkluderet i basispakken. Og det er ikke alt: Takket være det frit justerbare affjedringssystem er Vario velegnet til mange andre svingvarianter. Som udvidelser i -Vario HUDORA-systemet er der en gondol, en redesving og en stige til rådighed. Selvfølgelig er svingtovene på brædtsvinget også individuelt justerbare. Således lever Vario op til sit navn og vokser med børnenes svingende behov. Fleksibel, sikker svingende sjov, holdbar og med innovativt design!

produktdetaljer:
  • Galvaniseret og pulverlakeret
  • 6 stige trin på begge sider
  • Ringafstand ca. 31 cm
  • Ringbredde ca. 60 cm
  • Sikker montering uden borehuller
  • Dobbelt sikring gennem skrueklemme og båndophæng
  • Med jordanker til indstøbning i
  • Max . Brugervægt 100 kg

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Hudora

Hudora - Sport, fitness og lifestyle

Siden 1919 har den tyske virksomhed Hudora stået inde for kvalitets sportsudstyr og tilbehør til både forældre samt børn. Hudoras populære produkter er internationalt anerkendt og sælges i hele Europa. Virksomhedens vision er at frembringe sikre, holdbare samt moderne produkter, der fremstilles under retfærdige arbejdsforhold og en bæredygtig produktion. Hudora tilbyder et bredt produktsortiment med blandt andet løbehjul, trampoliner, cykler, gynger, rulleskøjter samt yderligt sportsudstyr, der garanteret fremmer glæden ved bevægelse. Alle Hudoras produkter lever op til de højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder.

Vores Topsellers

HUDORA ® Swing Vario udvidelsesmodulstige
HUDORA ® Swing Vario udvidelsesmodulstige
1.383 kr