HUDORA ® Pop Up fodboldmål - Kicker Edition - Sæt af

HUDORA ® Pop Up fodboldmål - Kicker Edition - Sæt af


Variant:
 • HUDORA ® Pop Up fodboldmål - Kicker Edition - Sæt af
 • HUDORA ® Fodboldmål Expert 120 - Kicker Edition
 • HUDORA ® Fodboldmål Expert 300 - Kicker Edition
 • HUDORA ® Fodboldmåltræner - Kicker Edition - Kampplan
 • HUDORA ® Pop Up fodboldmål, sæt af

Pris
202 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A287956

EAN: 4005998853931

HUDORA ® Pop Up fodboldmål - Kicker Edition - Sæt af
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Toooooor!

Entusiasmen for fodbold i Tyskland har en lang tradition. Og dette gælder ikke kun klubber og fans: ""kicker"", guide-medium for fodbold og fans i Tyskland, fejrer også sin 100-årsdag i EM 2020. Hvad kunne være mere indlysende end at stole på samarbejde med et stærkt og erfaren partner?

HUDORA med sin 100-årige succeshistorie har udviklet en samling af fodboldtigerartikler af høj kvalitet udelukkende til det store kicker-jubilæum - naturligvis med unikt design og specielle funktioner til alle fodboldfans, der ikke kun vil se, men vil også gerne lege selv.

Samarbejdet mellem de to traditionelle tyske virksomheder inkluderer et udvalgt sortiment af produkter til glæde ved at spille for både unge og gamle fans - uanset om de træner eller i deres fritid. Den specielle designkollektion sikrer ikke kun stor leg sjov takket være høj kvalitet tiger udførelse og top kvalitet, men gør også en stor forskel med hensyn til design hårde ting. Meget specielle fodboldartikler med et meget specielt look for et meget specielt fodboldår ... for alle fans.

HUDORA Pop Up fodboldmålssæt af 2 er super let og meget hurtigt at oprette. Uanset om der er have, park eller gårdsplads, kan de sportslige mål med Pop Up-funktion i kicker Design gøre næsten ethvert sted til en spillebane takket være den praktiske bærepose og knag. Størrelsen på målene er 120 x 80 x 80 cm, hvilket gør dem ideelle til minikickere og små stadioner.

produktdetaljer:
 • Dimensioner ( bredde x højde x dybde): 120 x 80 x 80 cm
 • 2 Pop Up-fodboldmål i ""kicker"" -årsdagen Design
 • 3-lags polyesternet
 • Bærepose og pinde inkluderet
 • Alder: fra 3 år

Opmærksomhed
Ikke egnet til børn under 36 måneder på grund af lang ledninger. Fare for kvælning!
"

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Hudora

Hudora - Sport, fitness og lifestyle

Siden 1919 har den tyske virksomhed Hudora stået inde for kvalitets sportsudstyr og tilbehør til både forældre samt børn. Hudoras populære produkter er internationalt anerkendt og sælges i hele Europa. Virksomhedens vision er at frembringe sikre, holdbare samt moderne produkter, der fremstilles under retfærdige arbejdsforhold og en bæredygtig produktion. Hudora tilbyder et bredt produktsortiment med blandt andet løbehjul, trampoliner, cykler, gynger, rulleskøjter samt yderligt sportsudstyr, der garanteret fremmer glæden ved bevægelse. Alle Hudoras produkter lever op til de højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder.

Anmeldelser

Produktbedømmelser fra vores kunder - HUDORA ® Pop Up fodboldmål - Kicker Edition - Sæt af
Gennemsnitlig produktbedømmelse:
1 Bedømmelse
 
1
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
 • 100% uafhængig
 • Absolut transparent
 • Fra kunde til kunde
Anmeldelser

Vores Topseller

HUDORA ® Pop Up fodboldmål - Kicker Edition - Sæt af
202 kr