HUDORA ® Nest Swing Octagon 90, 72167
NYHED

HUDORA ® Nest Swing Octagon 90, 72167


Pris
674 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A312868

EAN: 4005998857823

HUDORA ® Nest Swing Octagon 90, 72167
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Komfortabel redegynge til hele familien.

Rede-gyngen i ottekantet Design giver store og små masser af plads til at sidde behageligt og lade vinden svinge dem udenfor. Sædet er lukket og er derfor, i modsætning til redesgynger med net, dejlig blødt. Hvis der er plads nok, kan gyngen også hænges op som en nuttet rede i huset. Reden og rammebeklædningen er fremstillet af slidstærkt Textilene-stof af høj kvalitet. Stellet består af en robust stålrørramme. Den kan nemt samles og justeres i højden. For at optimere sikkerheden er affjedringssystemet selvstændigt. Gyngens sæddiameter er ca. 90 cm, og den kan belastes med op til uovertrufne 120 kg.Produktdetaljer:
  • Fremstillet af slidstærkt Textilene-stof af høj kvalitet.
  • Rammerør af robuste stålrør
  • Mål: 90 cm Ø
  • Med et sikkert, selvstændigt ophængssystem
  • Højdejusterbart tov fra 140 til 168 cm
  • Inkluderer stålfastholdelsesring og justeringsøje
  • Max. Brugervægt 120 kg
  • Produktvægt 3,1 kg
Opmærksomhed
Kun til husholdningsbrug. Må kun anvendes under direkte opsyn af en voksen!
Ikke egnet til børn under 36 måneder på grund af de lange ledninger. Der er fare for kvælning! Fare for at falde!
Egnet til udendørs og indendørs brug.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Hudora

Hudora - Sport, fitness og lifestyle

Siden 1919 har den tyske virksomhed Hudora stået inde for kvalitets sportsudstyr og tilbehør til både forældre samt børn. Hudoras populære produkter er internationalt anerkendt og sælges i hele Europa. Virksomhedens vision er at frembringe sikre, holdbare samt moderne produkter, der fremstilles under retfærdige arbejdsforhold og en bæredygtig produktion. Hudora tilbyder et bredt produktsortiment med blandt andet løbehjul, trampoliner, cykler, gynger, rulleskøjter samt yderligt sportsudstyr, der garanteret fremmer glæden ved bevægelse. Alle Hudoras produkter lever op til de højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder.

Vores Topsellers

HUDORA ® Nest Swing Octagon 90, 72167
HUDORA ® Nest Swing Octagon 90, 72167
674 kr