❤ 10 x så mange babypoints ❤
❤ 10 x så mange babypoints ❤
Kun idag
00
t.
00
min.
00
sek.

Erstatningsforslag til udsolgte produkter

HUDORA ® ® Lille BigWheel, himmelblå
p.t. udsolgt

HUDORA ® ® Lille BigWheel, himmelblå


Variant:

Pris
677 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A297359

EAN: 4005998853733

HUDORA ® ® Lille BigWheel, himmelblå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Überländer fra HUDORA ®, en håndvogn, der kan integreres optimalt i hverdagen på grund af sin innovative foldeteknik.

Überländer er dagens vogn. Premium-produktet er en elastisk ledsager for hele familien. Uanset om det er i forlystelsesparken, på stranden, på fars dag eller ved karnevalsparaden, følger HUDORA ® Überländer hele tiden sin ejer, tipssikker og nem at håndtere. Med en nettovægt på kun ca. 15 kg og en praktisk bærepose kan HUDORA ® Überländer tages næsten overalt. Det har kun brug for lidt plads og passer i hvert bagagerum.

Denne nye udgave af håndvognen forbliver på sporet som en ægte udendørs professionel, selv på ujævne spor. Den overbeviser ved hjælp af en robust stålramme og vedligeholdelsesfrie, ""ufladable"" dæk. På trods af sin fleksible konstruktion tager HUDORA ® Überländer let en belastning på 100 kg. Dens kuglelejer gør Überländer særlig let at køre og adræt. En typisk HUDORA ® moderne es og attraktiv som Design samt den fremragende kvalitet gør Überländer til et must-have til hverdag, sport og fritid.

produktdetaljer:
  • Bageste friktionsbremse af høj kvalitet
  • Sikker foldemekanisme
  • Foldbare, højdejusterbare styr fra 68 til 74 cm
  • Mål: Længde ca. . 75 cm
  • slidbane overflade ca. 25 x 11,2 cm
  • PP / PU hjul (178/125 mm Ø)
  • Kugleleje ABEC 5, krom
  • Maks. Brugervægt 100 kg
"

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Hudora

Hudora - Sport, fitness og lifestyle

Siden 1919 har den tyske virksomhed Hudora stået inde for kvalitets sportsudstyr og tilbehør til både forældre samt børn. Hudoras populære produkter er internationalt anerkendt og sælges i hele Europa. Virksomhedens vision er at frembringe sikre, holdbare samt moderne produkter, der fremstilles under retfærdige arbejdsforhold og en bæredygtig produktion. Hudora tilbyder et bredt produktsortiment med blandt andet løbehjul, trampoliner, cykler, gynger, rulleskøjter samt yderligt sportsudstyr, der garanteret fremmer glæden ved bevægelse. Alle Hudoras produkter lever op til de højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder.

Vores Topsellers