10% i shoppen | 12% i vores app
10% i shoppen | 12% i vores app
Lige nu:
EKSTRA rabat
00
tim
00
min
00
sek.
Vælg din kupon

Erstatningsforslag til udsolgte produkter

HUDORA Gynge Alu 120, blå/gul 72157
p.t. udsolgt

HUDORA Gynge Alu 120, blå/gul 72157


759 kr
Pris
675 kr
Fri fragt
Du sparer
84 kr-11%
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A105590

EAN: 4005998768952

HUDORA Gynge Alu 120, blå/gul 72157
Kan benyttes til hele familien.

Alu 120 gyngen fra HUDORA byder op plads til små og store mennesker og er deurover særlig behagelig og vejrbestandig. Sidefladen er lukket og er derfor særlig behagelig at sidde på. Den robuste aluminiumramme gør gyngen robust og let samtidig. Det vejrbestandige materialer sørger for en lang levetid.

Gyngen kan monteres nemt og hurtigt og er derudover højdejusterbar. Med sikkert ophængningssystem. Sidefladen har en diameter op 120 cm og kan belastet op til maks. 120 kg.

    Detaljer:
  • Fremstillet af PVC
  • Stelrør af vejrbestandigt aluminium
  • 120 cm diameter
  • Med sikkert ophængningssystem
  • Styr-højde justerbart fra 146 til 176 cm.
  • Inklusiv stålring. Kan justeres.
  • Max. brugervægt 120 kg
  • Produktvægt 3 kg
OBS!
Kun egnet til hjemmebrug. Må kun benyttes under opsyn af en voksen. Ikke egnet til børn under 36 måneder pga. mindre dele, der kan sættes i halsen. Strangulationsfare Fare for at falde
Egnet til brug både inden- samt udendørs brug.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Hudora

Hudora - Sport, fitness og lifestyle

Siden 1919 har den tyske virksomhed Hudora stået inde for kvalitets sportsudstyr og tilbehør til både forældre samt børn. Hudoras populære produkter er internationalt anerkendt og sælges i hele Europa. Virksomhedens vision er at frembringe sikre, holdbare samt moderne produkter, der fremstilles under retfærdige arbejdsforhold og en bæredygtig produktion. Hudora tilbyder et bredt produktsortiment med blandt andet løbehjul, trampoliner, cykler, gynger, rulleskøjter samt yderligt sportsudstyr, der garanteret fremmer glæden ved bevægelse. Alle Hudoras produkter lever op til de højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder.

Vores Topsellers