HUDORA ® Fodboldmåltræner - Kicker Edition - Kampplan

HUDORA ® Fodboldmåltræner - Kicker Edition - KampplanPris
484 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A287951

EAN: 4005998853832

HUDORA ® Fodboldmåltræner - Kicker Edition - Kampplan
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Toooooooor!

Entusiasmen for fodbold i Tyskland har en lang tradition. Og dette gælder ikke kun klubber og fans: ""kicker"", guide-medium for fodbold og fans i Tyskland, fejrer også sin 100-årsdag i EM 2020. Hvad kunne være mere indlysende end at stole på samarbejde med et stærkt og erfaren partner?

HUDORA med sin 100-årige succeshistorie har udviklet en samling af fodboldtigerartikler af høj kvalitet udelukkende til det store kicker-jubilæum - naturligvis med unikt design og specielle funktioner til alle fodboldfans, der ikke kun vil se, men vil også gerne lege selv.

Samarbejdet mellem de to traditionelle tyske virksomheder inkluderer et udvalgt sortiment af produkter til glæde ved at spille for både unge og gamle fans - uanset om de træner eller i deres fritid. Den specielle designkollektion sikrer ikke kun stor leg sjov takket være høj kvalitet tiger udførelse og top kvalitet, men gør også en stor forskel med hensyn til design hårde ting. Meget specielle fodboldartikler med et meget specielt look for et meget specielt fodboldår ... for alle fans.

Fodboldmåltræneren med målvæg er multitasking-sættet til morgendagens professionelle. Med denne målvæg kan unge fodboldspillere træne og forfine deres skyde teknik selv uden et hold.

produktdetaljer:
  • Dimensioner (bredde x højde x dybde): 213 x 152 x 76 cm
  • Pulverlakeret rørformet stel, sort, 25 mm Ø
  • Easy Click-samling af de mærkede stænger
  • Vejrbestandig, 5-fiber polyesternet
  • Netfiksering med gennemtrækningsledninger
  • 5 tapper til fastgørelse af stativet
  • Polyester målvæg med 2 forstærkede kuglehuller
  • >
  • Easy- Click -Quick klemmesystem 6 stik til fastgørelse af dørvæggen
  • Alder: fra 3 år

Opmærksomhed
Ikke egnet til børn under 36 måneder på grund af lange ledninger. Fare for kvælning!
"

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Hudora

Hudora - Sport, fitness og lifestyle

Siden 1919 har den tyske virksomhed Hudora stået inde for kvalitets sportsudstyr og tilbehør til både forældre samt børn. Hudoras populære produkter er internationalt anerkendt og sælges i hele Europa. Virksomhedens vision er at frembringe sikre, holdbare samt moderne produkter, der fremstilles under retfærdige arbejdsforhold og en bæredygtig produktion. Hudora tilbyder et bredt produktsortiment med blandt andet løbehjul, trampoliner, cykler, gynger, rulleskøjter samt yderligt sportsudstyr, der garanteret fremmer glæden ved bevægelse. Alle Hudoras produkter lever op til de højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: HUDORA ® Fodboldmåltræner - Kicker Edition - Kampplan
5
1 Kundeanmeldelse
 
5 stjerner
| 1
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hvad er eKomi?

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Inholdet hentes ...

Vores Topsellers

HUDORA ® Fodboldmåltræner - Kicker Edition - Kampplan
HUDORA ® Fodboldmåltræner - Kicker Edition - Kampplan
484 kr