Howa ® Trækvogn med plads til 25 træklodser

Howa ® Trækvogn med plads til 25 træklodser


Pris
182 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A302338

EAN: 4027914060186

Howa ® Trækvogn med plads til 25 træklodser
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Med den smukke og praktiske trækvogn ""plads"" fra træ, hvordan de små bygherrer kører væk. Ankom til det rigtige sted, kan bygningen begynde. Med de 25 stykke træblokke kan fantasifulde bygninger skabes takket være forskellige former, farver og aftryk. Finmotorik og kreativitet opmuntres ved at lege med byggesten i træ. Byggestenene er lavet af bøg og er lakeret og trykt med moderne en, harmoniske farver og børnesikret. Særligt smukke er ""plads"" aftryk på individuelle byggesten. Når spillet er færdigt, kan byggestenene sorteres tilbage i den trækbare bil. På ingen tid er alt ordentligt igen. Takket være gummidækkene er den trækbare bil stille og blid på jorden.

Produktoplysninger:
  • Dimensioner: 19 x 8, 5 x 20,5 cm
  • Alder: fra 12 måneder
Opmærksomhed
Ikke egnet til børn under 12 måneder. Brug under direkte voksenovervågning."

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Howa ® Trækvogn med plads til 25 træklodser
Howa ® Trækvogn med plads til 25 træklodser
182 kr