10% JANUAR UDSALG ➤
10% JANUAR UDSALG ➤
kopiér koden:
AEU11050
24
tim.
00
min.
00
sek.
Spar nu!
Hoppediz Bæresele Bondolino Popeline Papamoa Koral/Sort

Hoppediz Bæresele Bondolino Popeline Papamoa Koral/Sort


799 kr
Pris
577 kr
Fri fragt
Du sparer
222 kr-28%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A227699

EAN: 4250431344082

Hoppediz Bæresele Bondolino Popeline Papamoa Koral/Sort
Ergonomisk komfortbæresele, der kan benyttes fra fødslen og op til en maks. vægt på 20 kg. BONDOLINO® kan bruges som bæreselen til maven eller ryggen.

En detaljeret brugsanvisning med billeder medfølger i leveringen, således at du kan lære bæreselens funktioner at kende step by step. I hver levering medfølger der en krydssele.Egenskaber ved BONDOLINO® „Poplin“:

• Af smukt poplinstof som består af 100% bomuld. Den ergonomiske bæreselen tilpasser sig både barnets samt forældrenes krop. I BONDOLINO® bæreselen bærer du derfor barnet helt tæt på kroppen.

• Derudover har BONDOLINO® bæreselen et særlig bredt siddestykke mellem benene. Det brede siddestykke understøtter en korrekt squatposition og en sund stilling for hofterne. Det understøtter ligeledes en general god kropsholdning. Selv ved store børn garanteres den rette stilling takket været dette brede stykke.

• Det er ikke nødvendigt med et indlæg til nyfødte og den vokser med dit barn

• Særdeles brugervenlig og hurtig at binde.

• Takket været de brede polstrede seler passer BONDOLINO® optimalt til både skulder- og nakkebredde. Dette giver en behagelig pasform som er skånsom for ryggen.

• Bæreselen har ingen hårde knapper eller spænder. Den er dog en del lettere at bruge, i forhold til en slynge.• En lille praktisk detalje i form af en lille taske på skulderremmen. Denne lille lomme er ikke egnet til en mobiltelefon.

• En matchene opbevaringspose medfølger.


Advarsel!
Vær altid opmærksom på at Velcro-systemet skal være hæftet sammen under vask. Ingen skylemiddel. Må under ingen omstændigheder centrifugeres over 1000 omdrejninger eller tørres i tørretumbleren. Dette kan skade Velcro-systemet. Sørg for at kontrollere Velcro-Systemet, inden du bruger bæreselen. Det er vigtigt at systemet er placeret rigtigt og sidder tilstrækkeligt fast.


Materiale & vedligeholdelse:
• Ydrestof: 100% bomuld, vævet diagonalelastik som er testet for skadelige stoffer
• Polstrede ben åbninger 100% polyestervat
• Sele: Polyuretan
• Velcro-system 100% polyamid
• Vaskbar op til 40°C

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores Topseller

Hoppediz Bæresele Bondolino Popeline Papamoa Koral/Sort
799 kr
577 kr
Top mærker