HOBEA-Tyskland Dåbsdragt Paul 5-delt grå
Størrelsesguide
Variant:
  • HOBEA Dåbsdragt Elias 5-delt mørkegrå
  • HOBEA-Tyskland Dåbsdragt Paul 5-delt grå

Pris
588 kr
Fri fragt*
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A276573

HOBEA-Tyskland Dåbsdragt Paul 5-delt grå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Dåbsdragten "Paul" til drenge - bestående af bukser, jakke (= jakke) med albuelapper, skjorte, slips og skydehætte er særlig komfortabel og elastisk. Det betyder, at dit barn ikke er begrænset i sin leg og tumling og frit og aktivt kan deltage i den festlige og særlige dag.
I et hyggeligt jakkesæt til drenge føler din lille skat sig stilfuld, afslappet og cool. Hvis det bliver varmere i løbet af dagen, eller hvis festen er ved at være slut: Du skal blot tage jakken af og tage den af: Din lille pige er allerede let påklædt.

Både bukserne og jakken er lavet af et lækkert, elastisk, lysegråt stof. Bukserne i dragten har to små knapper og indsyede elastikbånd. Knapper med lysebrunt sting og de eksisterende elastikbånd gør det nemt at tage bukserne hurtigt af og på.
Jakken kan også let lukkes og åbnes igen med de to elegante knapper. Der er to små lommer i venstre og højre side af jakken. Jakkelommerne er desuden forsynet med brune applikationer, som også findes på albuen som en farvekoordineret patch.
Med de brune albuelapper, lommerne og de farvelagte brune knapper på ærmerne på jakken er der sat særlige accenter, og drengejakken har således flere blikfang.

Den smarte, men afslappede hvide skjorte med lange ærmer passer godt til det grå og brune jakkesæt til børn modern . Den lille blågrå sløjfe og den grå kasket fuldender det festlige outfit til dåben og andre festligheder og sikrer den perfekte optræden.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 80% bomuld, 20% polyester
  • kan vaskes ved 30 °C
  • Fremstillet i EU

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: HOBEA-Tyskland Dåbsdragt Paul 5-delt grå
5
9 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 8
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

HOBEA-Tyskland Dåbsdragt Paul 5-delt grå
HOBEA-Tyskland Dåbsdragt Paul 5-delt grå
588 kr