Erstatningsforslag til udsolgte produkter

HEVEA Soother - Naturgummi / vandmelon / rund / blomster (fra 3 måneder)
p.t. udsolgt

HEVEA Soother - Naturgummi / vandmelon / rund / blomster (fra 3 måneder)Pris
86 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A295136

EAN: 5710087413512

HEVEA Soother - Naturgummi / vandmelon / rund / blomster (fra 3 måneder)
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Verdensnyhed - HEVEA har udviklet de første farvede, plastfrie soeber lavet af naturgummi! HEVEA går på mode! Med skiftende farvekollektioner sætter HEVEA nye standarder med hensyn til trend. Smokkens farvevalg finder sin inspiration i naturen. Vandmelonen i farveskygge er inspireret af den forfriskende, frugtagtige vandmelon. Smokken er forurenende og biologisk nedbrydelig, da den er af rent vegetabilsk oprindelse, lavet af naturgummi og farvet med naturlige pigmenter. HEVEA smokker har den typiske sommerfuglform og dem med HEVEA unikke ventilationshuller, her i form af en blomst.

Den ortodontisk korrekte patte er ideel til følsomme tandkød og små voksende tænder. Smokken er silkeblød og blid mod babyens hud og tænder, men stadig modstandsdygtig. Det er let at rengøre i varmt vand og er især hygiejnisk på grund af den sømløse design.

HEVEA er ikke kun et mærke, men står også for en holdning, hvordan vi vil efterlade vores fingeraftryk på denne verden. Et fingeraftryk, der viser, at vi bestræber os på at gøre det bedre, skabe en mere bevidst måde og tage sig af vores planet, da vi overlader det til vores børn.

Før den første brug, læg den beroligende i kogende vand til 5 minutter, lad det køle af, og skub det resterende vand ud. Dette er for at sikre hygiejne.

produktoplysninger:
 • Materiale: 100% naturgummi
 • Godt til babyen, godt for miljøet
 • >
 • Stort udvalg af trendy farver
 • Unikke designventilationshuller
 • Vegansk og 100% fri for plast
 • Hygienisk på grund af problemfri design - forhindrer dannelse af bakterier
 • Ergonomisk sommerfuglform - efterlader plads til næse og hage
 • Blødt materiale beskytter mod mærker
 • Bæredygtigt, miljøvenligt, produceret med højt socialt ansvar
 • FSC-certificeret emballagemateriale
 • Uden kunstige tilsætningsstoffer eller farvestoffer
 • Rengøring: Må ikke nedsænkes i søde stoffer eller medicin. Udsæt ikke for direkte sollys eller i nærheden af ??en varmekilde. Steriliser ikke. Rengør inden hver brug. Rengør som anført i en steriliserende opløsning til babyflasker. Rengør for hånd eller i specielt designet udstyr. Ikke egnet til mikrobølger eller opvaskemaskiner. Opbevares på et tørt og rent sted (helst i en lukket beholder).
 • Alder: fra 3 måneder

Opmærksomhed
Kontroller inden hver brug. Træk nappen i alle retninger. Kast det med det samme ved det første tegn på skader eller mangler. Brug kun specielle nappestropper (i henhold til EN 12586). Fastgør aldrig andre stropper eller ledninger til en beroligende, dit barn kan kvæle sig med dem.
Smokken kan ikke sluges og er designet til at gøre det. Fjern det forsigtigt og så forsigtigt som muligt fra dit barns mund.
Et par børn er allergiske over for naturgummilatex. Vær derfor opmærksom på allergiske reaktioner, og stop brugen af ??den lugte, hvis der opstår allergiske reaktioner under eller efter brug.
Bemærk! Hevea Dummies er lavet af 100% naturgummilatex, som bliver mørkere med tiden.
Udskift den soother efter en til to måneders brug af hygiejne og sikkerhedsmæssige årsager.

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers