HEVEA napp - Naturgummi / Shitake Grey / egnet til kæberne / Star & Moon (fra 3 måneder)

HEVEA napp - Naturgummi / Shitake Grey / egnet til kæberne / Star & Moon (fra 3 måneder)Pris
69 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A295127

EAN: 5710087413314

HEVEA napp - Naturgummi / Shitake Grey / egnet til kæberne / Star & Moon (fra 3 måneder)
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Verdensnyhed - HEVEA har udviklet de første farvede, plastfrie soeber lavet af naturgummi! HEVEA går på mode! Med skiftende farvekollektioner sætter HEVEA nye standarder med hensyn til trend. Smokkens farvevalg finder sin inspiration i naturen. Farvefarven Shiitake Grey er inspireret af varme jordfarver. Smokken er fri for skadelige stoffer og bionedbrydeligt, da den er af rent vegetabilsk oprindelse, lavet af naturgummi og farvet med naturlige pigmenter.

Den ortodontisk korrekte pattedyr er ideel til følsomme tandkød og små voksende tænder. Smokken er silkeblød og blid mod babyens hud og tænder, men stadig modstandsdygtig. Det kan let rengøres i varmt vand og er især hygiejnisk på grund af den sømløse design.

HEVEA er ikke kun et mærke, men står også for en holdning, hvordan vi vil efterlade vores fingeraftryk på denne verden. Et fingeraftryk, der viser, at vi stræber efter at gøre det bedre, at skabe en mere bevidst sti og tage sig af planeten, som vi efterlader til vores børn.

Før den første brug, læg den soother i kogende vand til 5 minutter, lad det køle af, og skub det resterende vand ud. Dette er for at sikre hygiejne.

Produktdetaljer:
 • Materiale: 100% naturgummi
 • God til babyen, god for miljøet
 • Stort udvalg af trendy farver
 • Unikke designventilationshuller
 • Vegansk og 100% fri for plast
 • Hygienisk på grund af problemfri design - forhindrer dannelse af bakterier
 • Ergonomisk sommerfuglform - efterlader plads til næse og hage
 • Blødt materiale beskytter mod mærker
 • Bæredygtigt, miljøvenligt, produceret med højt socialt ansvar
 • FSC-certificeret emballagemateriale
 • Uden kunstige tilsætningsstoffer eller farvestoffer
 • Rengøring: Må ikke nedsænkes i søde stoffer eller medicin. Udsæt ikke for direkte sollys eller i nærheden af ??en varmekilde. Steriliser ikke. Rengør inden hver brug. Rengør som anført i en steriliserende opløsning til babyflasker. Rengør for hånd eller i specielt designet udstyr. Ikke egnet til mikrobølger eller opvaskemaskiner. Opbevares på et tørt og rent sted (helst i en lukket beholder).
 • Alder: fra 3 måneder

Opmærksomhed
Kontroller inden hver brug. Træk nappen i alle retninger. Kast det med det samme ved det første tegn på skader eller mangler. Brug kun specielle nappestropper (i overensstemmelse med EN 12586). Fastgør aldrig andre stropper eller ledninger til en beroligende, dit barn kan kvæle sig med dem.
Smokken kan ikke sluges og er designet til at gøre det. Fjern det forsigtigt og så forsigtigt som muligt fra dit barns mund.
Et par børn er allergiske over for naturgummilatex. Vær derfor opmærksom på allergiske reaktioner, og stop brugen af ??den lugte, hvis der opstår allergiske reaktioner under eller efter brug.
Bemærk! Hevea Soothers er lavet af 100% naturgummilatex, som bliver mørkere med tiden.
Skift den soother efter en til to måneders brug af hygiejniske og sikkerhedsmæssige årsager.

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

HEVEA napp - Naturgummi / Shitake Grey / egnet til kæberne / Star & Moon (fra 3 måneder)
69 kr