HESS sæt hjerte fødselsdagsnumre 0 -
Pris
129 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A270877

EAN: 4016977156509

HESS sæt hjerte fødselsdagsnumre 0 -
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Så børnenes øjne skinner!

Det farverige deco-sæt af Hess må ikke gå glip af nogen børns fødselsdagsfest. Sættet består af et træhjerte med plads til 10 numre fra 0 til 9 i forskellige farver og et lys. Disse sættes derefter på træhjertet. Dekorationen kan bruges i mange år, fordi tallene kan kombineres vilkårligt. Ved køb af Hess trælegetøj får du legetøj i høj kvalitet til dit barn. Det er kendetegnet ved fantasi, farvefuldhed og kvalitet. Hess Legetøj er lavet af ubehandlet, naturligt træsort som bøg og bjørk og overtrukket med spytbestandig maling med ufarlig vandbaseret lak.

Detaljer:
  • Fødselsdagshjerte lavet af træ
  • Plads til et stearinlys og 10 cifre fra 0 til 9 for at tilslutte
  • Design Farverigt og børnevenligt med iøjnefaldende farver og sjove ansigter
  • Figurerne kan justeres i henhold til alder
  • Materiale: bøg og bjørk med speichelechter farve og vandlaker overtrukket
agtelse
Brug under direkte tilsyn af voksne. Dekoration er ikke et legetøj. Udsæt ikke for fugt i længere perioder. Hvis legetøjet er beskidt, kan du rengøre det med en fugtig klud. Brug ikke barske rengøringsmidler. Lys ikke inkluderet.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

HESS sæt hjerte fødselsdagsnumre 0 -
129 kr