HESS Motorrangle med ring, nature æblegrøn

HESS Motorrangle med ring, nature æblegrøn


Pris
68 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A334680

EAN: 4016977111386

HESS Motorrangle med ring, nature æblegrøn
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Denne farverige og børnevenlige rangle af træ hjælper dit barn med at røre og gribe for første gang. Det er en fantastisk ledsager både derhjemme og på farten.

Når du køber trælegetøj på Hess , køber du legetøj af høj kvalitet til dit barn. De er kendetegnet ved kvalitet, fantasi og farvestrålende farver. Under produktionen lægges der særlig vægt på, at den europæiske standard EN 71 overholdes.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 9 x 9 x 9 x 9 cm
  • Materiale: bøgetræ
  • Trærangle i form af en farvestrålende bold
  • Fremstillet af lokale, ubehandlede træsorter
  • 100 % fremstillet i Tyskland
  • Alder: fra 6 måneder

Opmærksomhed!
Lad kun dit barn lege under opsyn. Kontroller legetøjet regelmæssigt, og fjern det straks, hvis det er defekt eller beskadiget. Forlæng aldrig legetøjet, og fastgør aldrig mærket til snore, stropper, remme eller løse dele af tøjet. Dit barn kan kvæle sig selv.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

HESS Motorrangle med ring, nature æblegrøn
HESS Motorrangle med ring, nature æblegrøn
68 kr