HESS Motorikrangle Otte, naturlig sort

Pris
67 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A286224

EAN: 4016977111324

HESS Motorikrangle Otte, naturlig sort
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
De otte farverige trestykker er monteret på en elastisk snor og giver mulighed for en lang række former. Senest når den lille klokke lyder, banker børns hjerter hurtigere. Det trælegetøj i høj kvalitet stimulerer fantasien og betager med sin farveglede. Det træner babyens fingerfærdighed på en legesyg måde.

Med købet af Hess trælegetøj får du legetøj i høj kvalitet til dit barn. De er kendetegnet ved kvalitet, fantasi og farvefuldhed. Særlig opmærksomhed rettes mod overholdelse af den europæiske standard EN 71 under produktionen.

produktdetaljer:
  • Dimensioner (LxBxH): 17 cm x 9 cm x 1, 5 cm
  • Materiale: bøg træ / li
  • Træskaller i form af en farverig otte
  • Med en lille klokke
  • Fra europæiske skove
  • 100% fremstillet i Tyskland
  • Alder: fra fødslen
Heads up!
Lad kun dit barn lege under opsyn. Kontroller legetøjet regelmæssigt, og fjern det med det samme, hvis det er defekt eller beskadiget. Forlæng aldrig legetøjet, og sæt aldrig mærket på ledninger, stropper, stropper eller løse dele af tøj. Dit barn kan kvæle sig selv med det.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

HESS Motorikrangle Otte, naturlig sort
67 kr