❤ 10x så mange babypoints ❤
❤ 10x så mange babypoints ❤
Kun idag
00
t.
00
min.
00
sek.
Herobility Tandring ring elg blå
Variant:
  • Herobility Tandring ring elg blå
  • Herobility Teething ring ræv grå

Pris
80 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A265167

EAN: 7350004050468

Herobility Tandring ring elg blå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Herobility søde maskoter er blevet sjove tænderinger! Den ergonomiske design én gør dem bløde til din babys mund og tænder. Kugleringen Hero Teethe r er let at holde til din baby. Her er et tip: Læg helten Teethe r i det geriatriske skab i en kort tid for at styrke din babys tænder, når de vokser.

Funny Design
Din baby vil sætte pris på formen af dens tandring i lang tid. Strukturen i tandevægringen er spændende for en yngre baby, og når evnen til at opleve verden øges, kunne de søde maskotter udvikle sig til legende venner.

Beroligende for ømme tandkød < bR> Når babyen bider, kan babyens tandkød være kløende eller smertefuld. Når babyen Herobility tygger på en af ??tænderingerne, masserer den det ømme tandkød. Dette lindrer smerterne og hjælper igennem hele børnetiden.

Sikker og hygiejnisk
Tandringene har bestået test for at sikre, at det er et sikkert legetøj til din baby. Takket være de solide en-i-design design er det let at holde rent. Den medicinske silikone er hygiejnisk og allergivenlig. Samtidig er det perfekt blødt at massere tandkødet på den bedst mulige måde.

produktdetaljer:
  • Blød struktur
  • Medicinsk evalueret silikone
  • Funny Design
  • Allergivenligt
  • Sikker og hygiejnisk

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Herobility Tandring ring elg blå
Herobility Tandring ring elg blå
80 kr