Herobility Sut 0-6 måneder sort / oliven grøn

Herobility Sut 0-6 måneder sort / oliven grøn


Variant:
  • Herobility Sut 0-6 måneder sort / oliven grøn
  • Herobility Sut 0-6 måneder 4 stykker sort / oliven grøn

Pris
106 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A264762

EAN: 7350004050758

Herobility Sut 0-6 måneder sort / oliven grøn
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Smokken fra Herobility er let at elske, både for babyer og for dig som forældre. Spidsens ovale form passer perfekt til din babys ovale mund. HeroPacifer er designet til at reducere risikoen for skæve tænder og beskytte din babys tænder og tandkød. Det ergonomiske beskyttelsesbarn har unikke bløde kanter, der er blide for din babys hud. Hver soother kommer med et dæksel, der beskytter den lugte mod snavs og støv. HeroPacifier er kompatibel med Hero Holder. Din baby's nye favorit!

Herobility-napp er designet i henhold til ortodontiske retningslinjer for at reducere risikoen for fejl i tanden. Takket være den bløde silikone i medicinsk kvalitet og den ultra-tynde fastgørelse af patten til S-barnet, er smokken særlig sikker for din babys tænder og tandkød.

Blid mod din babys følsomme hud takket være den unikke og blide S-barn. De store åbninger holder babyens hud tør for at undgå irritation og rødme. Kanten er lavet af et eksklusivt blødt materiale for den bedste komfort og pasform.

Det beskyttelsesdæksel, der følger med støvsugeren, holder det rent for snavs eller støv, når det opbevares i en pose eller lomme. Dækslet kan også fyldes med vand for at sterilisere smokken i mikrobølgeovnen.

produktoplysninger:
  • Alder: 0-6 måneder
  • Design: Sort / olivengrøn
  • Materiale: silikone
  • mængde: 2
  • Ultratynde og sikre
  • Skånsom beskyttelsesbørn med åbninger
  • Steriliseret afdækning og rejsetaske inkluderet
  • Blød luftstrømsbeskyttelse

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

Herobility Sut 0-6 måneder sort / oliven grøn
106 kr