❤ 10 x så mange babypoints ❤
❤ 10 x så mange babypoints ❤
Kun idag
00
t.
00
min.
00
sek.
Herobility Drik kop turkis 140 ml

Pris
81 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A264725

EAN: 7350004050512

Herobility Drik kop turkis 140 ml
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
HeroSippy-drikkekoppen er både sød og leg og praktisk til din baby. Håndtagene og den blide patte gør det nemt og sjovt at lære at drikke fra en kop. HeroSippy er udviklet ved hjælp af forældre og praktisk erfaring for at gøre det sikkert og ergonomisk og gøre det så let som muligt for babyer at bruge. HeroSippy har sjove ekstramateriale som små fødder og en hale for at gøre den stabil.

Ergonomisk og stabil
De aftagelige, søde håndtag giver et ergonomisk greb. Perfekt, når din baby er klar til at drikke alene. Koppen har et behageligt håndtag med eller uden håndtag. De søde fødder og hale gør denne sippy kop ekstra stabil.

Lækfast
Denne Sippy Cup har en forbedret ventil, der kun slipper ud væske, når din baby rent faktisk drikker. Ikke mere spild. Den bløde, bittesistente tud er blid mod små mund, tænder og tandkød. Snaplukningen holder tuden ren for støv og snavs.

Ekstra bred åbning
Takket være den brede åbning kan du fylde Sippy Cup uden at spildes og derefter rengøre den let. Det er også perfekt til servering af yoghurt eller som en snackskål.

produktdetaljer:
  • påfyldningsmængde: 140 ml
  • Blødt sugekop
  • Ingen lækage
  • Stabil gennem fødderne og halen
  • Blødt og ergonomisk håndtag

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

Herobility Drik kop turkis 140 ml
81 kr