hauck Stop N Safe 2 hvid dørsikkerhedsgitter inklusive 9 cm forlængelse

hauck Stop N Safe 2 hvid dørsikkerhedsgitter inklusive 9 cm forlængelse


Variant:
 • hauck Stop N Safe 2 hvid dørsikkerhedsgitter inklusive 9 cm forlængelse
 • hauck Stop N Safe 2 sølv inkl. 9 cm forlængelse

Pris
399 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A278084

EAN: 4007923597361

hauck Stop N Safe 2 hvid dørsikkerhedsgitter inklusive 9 cm forlængelse
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Stop N Safe 2-beskyttende metalgitter leveres allerede med en 9 cm forlængelse og er derfor ideel til fastgørelse af trapper eller passager fra 84 - 89 cm. For større passager anbefaler vi Stop N Safe 2 inkl. 21 cm forlængelse (96-101 cm) eller for standardstørrelser Stop N Safe 2 (75-80 cm). Alle disse modeller kan udvides individuelt igen med en 21 cm forlængelse og kombineres med Y-spindler for at fastgøre dem på trappehæl med runde stivere.

Børnesikkerhedsporten kan fastgøres fast mellem trapper, vægge eller dørkarmer ved hjælp af indstillede skruer. Det behøver ikke at blive boret. For at komme igennem kan voksne åbne døren i begge retninger med kun en hånd. Dette giver den anden hånd fri for den lille skat eller indkøbsposer. Stop N Safe 2 har en manuel lukningsmekanisme med en dobbelt sikkerhedslås, der forhindrer ukontrolleret åbning af børn.

Med en separat tilgængelig forlængelse på 21 cm kan dørbeskyttelsesgitteret udvides fleksibelt til en bredde på 110 cm og dermed også bruges som et trappebeskyttelsesgitter. Derudover er kombinationen med Y-spindler på trappetræk med runde eller ovale stænger mulig. Y-spindlerne kan monteres på den ene side af gitteret i stedet for indstillingsskruerne, hvis det er nødvendigt.

produktdetaljer:
 • Kan åbnes i begge retninger med kun en hånd
 • Manuel låsemekanisme med dobbelt sikkerhedsanordning
 • Montering mellem dørkarme, trapper eller vægge ved hjælp af indstillede skruer og uden boring
 • Fjernelse af rester er mulig
 • Individuelt tilpassbar med separat tilgængelige udvidelser
 • Med separat tilgængelig Y-spindel, der også kan monteres på baner med runde stænger
Tekniske detaljer:
 • Bredde på beskyttelsesgitter: 75-80 cm
 • Bredde på beskyttelsesgitter inkl. udvidelse: 84-89 cm
 • højde: 77 cm
 • Materiale: Metal l
 • Vægt: 4,3 kg
Mulig forlængelse:
 • 105 - 110 cm = børnesikkerhedsport + 9 cm forlængelse (inkluderet) + 21 cm forlængelse (valgfri)
Kompatibel med :
 • hauck Forlænger til dørbeskyttelsesgitter 21 cm sølv
 • hauck Y-spindel til dørbeskyttelsesgitter
Inkluderet i levering:
 • Sikkerhedsbeskyttelse
 • Udvidelse til dørbeskyttelsesgitter 9 cm
 • OBS: Y-spindler er ikke inkluderet i leveringsomfang
Bemærk: Denne vare er et selvjusterende beskyttelsesgitter. Den oprindeligt skråtstillede sidedel bliver lige ved at stramme justeringsskruerne. Dette sikrer et sikkert hold og parallel fastgørelse i området med lukkemekanismen.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Hauck

Komfort til barn og forældre

Hauck hører under nogle af de største leverandører af babyudstyr og producerer blandt andet højstole, klapvogne, rejsesenge og skråstole, som ikke kun byder på et innotivt design men også på den højeste sikkerhedsstandard. En stor portion af Haucks babyudstyr har vundet diverse priser i forskellige konkurrencer og tests. Dette gør selvfølgeligt at du med Haucks produkter kan være sikker på at du opnår den bedste kvalitet til fornuftige priser. Haucks brede sortiment af autostole, kombivogne, pusletasker og stole passer dermed til de moderne og prisbevidste forældre.

Barnevogne

Barnevognen er den vigtigste følgesvend fra fødslen, hvilket også ses idet at barnevognen er et af Haucks kerneprodukter. Haucks klapvogne samt barnevogne kan tilpasses det enkelte behov. Det er for eksempel muligt at vælge mellem adskillige kategorier med diverse funktioner og udstyr. Derudover tilbyder Hauck et bredt sortiment indefor barnevognstilbehør, således at der er mulighed for at opgradere den enkelte vogn.

Rejsesenge

Hauck tilbyder liegeledes rejsesenge, som er ideel til jer der ofte er på farten. Med Haucks rejseseng får du en lille og smart seng, som er nem at have med takket være sine kompakte foldemål og opbevaringstaske. Nogle af Haucks babysenge har en medfølgende sengebundsforhøjer, som er praktisk til dem der er ude at rejse med de helt små. Praktisk er derudover også de forskellige kombinationsmuligheder samt tilbehøret i form af accessoires.

Vores Topsellers

hauck Stop N Safe 2 hvid dørsikkerhedsgitter inklusive 9 cm forlængelse
399 kr