hauck Solsejl Swift X Single Deluxe Baldakin Bambi
Variant:
  • hauck sol klache Swift X Single Deluxe Canopy Iceblue
  • hauck sol klache Swift X Single Deluxe Canopy Neon Yellow
  • hauck sol klache Swift X Single Deluxe Canopy Red
  • hauck Solsejl Swift X Single Deluxe Baldakin Bambi

Pris
334 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A300245

EAN: 4007923550281

hauck Solsejl Swift X Single Deluxe Baldakin Bambi
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Udforsk din color - create din egen."

Få Swiftx og et fantastisk solsejl i din yndlingsfarve design . På denne måde kan du tilpasse din buggy style og er også fleksibel i dit valg af farver. I dag er det sorte solsejl, og i morgen kan du vælge et af de mange flotte solsejl fra modern i ensfarvede farver eller søde Disney-motiver.med din superlette og manøvredygtige Swiftx, som takket være sin ultrakompakte form nemt kan sno sig gennem de smalleste veje. Samtidig vil dit barn nyde al komfort på farten, da din Swiftx har masser af plads til op til 4 år og takket være de komfortable materialer et komfortabelt sæde og liggeområde samt en justerbar fodstøtte. Sikkerhedspakken med bremse, 5-punktssele og sikkerhedsbøjle sikrer også beskyttelse hele vejen rundt. Til transport kan du nemt låse Swiftx op med én hånd, så den automatisk foldes sammen til en ultrakompakt størrelse. Så du kan nemt bære den til det næste tog eller til bilen, hvor du kan opbevare din barnevogn for at spare plads, eller til bagagerummet i flyet, hvis du bare har brug for en ferie.

Produktdetaljer:
  • Passer til Swift X klapvogn
  • Stor 3-zonet hætte med UV-beskyttelse 50+
  • Ventilationszoner
  • Justerbar fodstøtte
  • Inklusive sikkerhedspakke med bremse, 5-punktssele og sikkerhedsbøjle

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Kundeservice både før og efter købet!

Giver artikelteksten ikke svar på alle dine spørgsmål, vil vi gerne prøve på at få fat i de ønskede informationer. Kontakt os med dine spørgsmål.

Mærke

Hauck

Komfort til barn og forældre

Hauck hører under nogle af de største leverandører af babyudstyr og producerer blandt andet højstole, klapvogne, rejsesenge og skråstole, som ikke kun byder på et innotivt design men også på den højeste sikkerhedsstandard. En stor portion af Haucks babyudstyr har vundet diverse priser i forskellige konkurrencer og tests. Dette gør selvfølgeligt at du med Haucks produkter kan være sikker på at du opnår den bedste kvalitet til fornuftige priser. Haucks brede sortiment af autostole, kombivogne, pusletasker og stole passer dermed til de moderne og prisbevidste forældre.

Barnevogne

Barnevognen er den vigtigste følgesvend fra fødslen, hvilket også ses idet at barnevognen er et af Haucks kerneprodukter. Haucks klapvogne samt barnevogne kan tilpasses det enkelte behov. Det er for eksempel muligt at vælge mellem adskillige kategorier med diverse funktioner og udstyr. Derudover tilbyder Hauck et bredt sortiment indefor barnevognstilbehør, således at der er mulighed for at opgradere den enkelte vogn.

Rejsesenge

Hauck tilbyder liegeledes rejsesenge, som er ideel til jer der ofte er på farten. Med Haucks rejseseng får du en lille og smart seng, som er nem at have med takket være sine kompakte foldemål og opbevaringstaske. Nogle af Haucks babysenge har en medfølgende sengebundsforhøjer, som er praktisk til dem der er ude at rejse med de helt små. Praktisk er derudover også de forskellige kombinationsmuligheder samt tilbehøret i form af accessoires.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: hauck Solsejl Swift X Single Deluxe Baldakin Bambi
4.5
16 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 9
 
4 stjerner
| 7
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

hauck Solsejl Swift X Single Deluxe Baldakin Bambi
hauck Solsejl Swift X Single Deluxe Baldakin Bambi
334 kr