hauck sol klache Swift X Single Deluxe Canopy Iceblue
Variant:
  • hauck sol klache Swift X Single Deluxe Canopy Iceblue
  • hauck sol klache Swift X Single Deluxe Canopy Neon Yellow
  • hauck sol klache Swift X Single Deluxe Canopy Red
  • hauck Solsejl Swift X Single Deluxe Baldakin Bambi

Pris
260 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A300235

EAN: 4007923550212

hauck sol klache Swift X Single Deluxe Canopy Iceblue
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Med vores solsejl kan du tilpasse din Swift X buggy (sælges separat) stil n og er også fleksibel i valg af farver. I dag vælger du den sorte hætte og i morgen en af ??de fantastiske solhætter fra moderne enfarve eller søde Disney-motiver.

Cool bivirkning - du er en rigtig iøjnefaldende med dit nye look og dit barn er jævnt bedre beskyttet mod solen på varme dage takket være den store 3-zone hætte med UV-beskyttelse 50+ og ventilationszoner.

Lad dig inspirere af vores mange flotte design og find dit yndlingsudseende!

Produktoplysninger:
  • Kompatibel med hauck Swift X klapvogn
  • Til dit individuelle look
  • 3-zone baldakin
  • UV-beskyttelse 50+
  • Let at fastgøre
OBS: Kun en solsejl er inkluderet i leveringen!

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Kundeservice både før og efter købet!

Giver artikelteksten ikke svar på alle dine spørgsmål, vil vi gerne prøve på at få fat i de ønskede informationer. Kontakt os med dine spørgsmål.

Mærke

Hauck

Komfort til barn og forældre

Hauck hører under nogle af de største leverandører af babyudstyr og producerer blandt andet højstole, klapvogne, rejsesenge og skråstole, som ikke kun byder på et innotivt design men også på den højeste sikkerhedsstandard. En stor portion af Haucks babyudstyr har vundet diverse priser i forskellige konkurrencer og tests. Dette gør selvfølgeligt at du med Haucks produkter kan være sikker på at du opnår den bedste kvalitet til fornuftige priser. Haucks brede sortiment af autostole, kombivogne, pusletasker og stole passer dermed til de moderne og prisbevidste forældre.

Barnevogne

Barnevognen er den vigtigste følgesvend fra fødslen, hvilket også ses idet at barnevognen er et af Haucks kerneprodukter. Haucks klapvogne samt barnevogne kan tilpasses det enkelte behov. Det er for eksempel muligt at vælge mellem adskillige kategorier med diverse funktioner og udstyr. Derudover tilbyder Hauck et bredt sortiment indefor barnevognstilbehør, således at der er mulighed for at opgradere den enkelte vogn.

Rejsesenge

Hauck tilbyder liegeledes rejsesenge, som er ideel til jer der ofte er på farten. Med Haucks rejseseng får du en lille og smart seng, som er nem at have med takket være sine kompakte foldemål og opbevaringstaske. Nogle af Haucks babysenge har en medfølgende sengebundsforhøjer, som er praktisk til dem der er ude at rejse med de helt små. Praktisk er derudover også de forskellige kombinationsmuligheder samt tilbehøret i form af accessoires.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: hauck sol klache Swift X Single Deluxe Canopy Iceblue
4.5
16 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 9
 
4 stjerner
| 7
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

hauck sol klache Swift X Single Deluxe Canopy Iceblue
hauck sol klache Swift X Single Deluxe Canopy Iceblue
260 kr