Hauck Skråstol Deluxe Nordic Grey
-35%
798 kr
Pris
520 kr
Fri fragt
Du sparer
278 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A299940

EAN: 4007923633984

Hauck Skråstol Deluxe Nordic Grey
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
I den nuttede bløde Bouncer Deluxe har du altid din lille skat tæt på dig - uanset om det er under brusebad, madlavning eller daglige opgaver. Stofferne af høj kvalitet giver altid optimal siddende og liggende komfort og forhindrer ophobning af varme under din babys krop.

Du kan justere ryglænet til siddestilling med den ene hånd til fodring og til tilbagelænet lige så let til at slappe af eller spille. Hvis det er nødvendigt, kan du også lade vipperen vippe op og ned med din babys naturlige bevægelser.

Den søde legebue giver underholdning og fremmer samtidig dit barns motoriske færdigheder. Når du fodrer, kan du bare dreje det til siden. For at sikre, at din lille skat ligger sikkert i babyudspringeren, er den udstyret med en polstret 3-punkts sele.

Takket være de to sidehåndtag kan du også bære vipperen komfortabelt fra det ene rum til det næste .

Produktoplysninger:
 • Velegnet fra fødslen op til ca. 9 kg.
 • Stofferne af høj kvalitet giver optimal komfort og forhindrer ophobning af varme under din babys krop
 • Ryglænet kan justeres med den ene hånd
 • Hvis det er nødvendigt, kan vipperen vippe op og ned med babyens naturlige bevægelser
 • Spilbuen underholder din baby og fremmer motoriske færdigheder
 • Med to bærehåndtag på siden
Tekniske detaljer:
 • Mål (længde x bredde x højde): 75 x 45 x 70 cm
 • Vægt: 2,9 kg
 • Egnet fra 0 måneder til 9 kg
 • Dækslet kan fjernes og håndvaskes
Inkluderet i levering:
 • Rocker
 • Mobil

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Hauck

Komfort til barn og forældre

Hauck hører under nogle af de største leverandører af babyudstyr og producerer blandt andet højstole, klapvogne, rejsesenge og skråstole, som ikke kun byder på et innotivt design men også på den højeste sikkerhedsstandard. En stor portion af Haucks babyudstyr har vundet diverse priser i forskellige konkurrencer og tests. Dette gør selvfølgeligt at du med Haucks produkter kan være sikker på at du opnår den bedste kvalitet til fornuftige priser. Haucks brede sortiment af autostole, kombivogne, pusletasker og stole passer dermed til de moderne og prisbevidste forældre.

Barnevogne

Barnevognen er den vigtigste følgesvend fra fødslen, hvilket også ses idet at barnevognen er et af Haucks kerneprodukter. Haucks klapvogne samt barnevogne kan tilpasses det enkelte behov. Det er for eksempel muligt at vælge mellem adskillige kategorier med diverse funktioner og udstyr. Derudover tilbyder Hauck et bredt sortiment indefor barnevognstilbehør, således at der er mulighed for at opgradere den enkelte vogn.

Rejsesenge

Hauck tilbyder liegeledes rejsesenge, som er ideel til jer der ofte er på farten. Med Haucks rejseseng får du en lille og smart seng, som er nem at have med takket være sine kompakte foldemål og opbevaringstaske. Nogle af Haucks babysenge har en medfølgende sengebundsforhøjer, som er praktisk til dem der er ude at rejse med de helt små. Praktisk er derudover også de forskellige kombinationsmuligheder samt tilbehøret i form af accessoires.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Hauck Skråstol Deluxe Nordic Grey
4.5
89 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 69
 
4 stjerner
| 17
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Hauck Skråstol Deluxe Nordic Grey
Hauck Skråstol Deluxe Nordic Grey
798 kr
520 kr