hauck skråstol Bungee Deluxe Pooh Cuddles
Pris
548 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A249503

EAN: 4007923633649

hauck skråstol Bungee Deluxe Pooh Cuddles
En behagelig skråstol med fin legebue
Skråstolen Bungee Deluxe er perfekt til både at sove og spise i. Takket være den brede og komfortable liggeflade er Bungee Deluxe en behagelig hyggeplads.

Produktdetaljer:
  • Ryglænet kan nemt justeres med kun én hånd
  • De søde figurer på den buede stang giver barnet lyst til at tage fat og røre og fremmer derfor motorikken
  • Barnet er fastspændt af en 3-punkt-sele.
  • Med vippefunktion samt vippestopfunktion
  • Med praktiske håndtag, således at vippen nemt kan transporteres fra rum til rum

Tekniske detaljer:
  • Materialet er vaskbar polyester 100%
  • Mål: 77 x 43 x 61 cm

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Hauck

Komfort til barn og forældre

Hauck hører under nogle af de største leverandører af babyudstyr og producerer blandt andet højstole, klapvogne, rejsesenge og skråstole, som ikke kun byder på et innotivt design men også på den højeste sikkerhedsstandard. En stor portion af Haucks babyudstyr har vundet diverse priser i forskellige konkurrencer og tests. Dette gør selvfølgeligt at du med Haucks produkter kan være sikker på at du opnår den bedste kvalitet til fornuftige priser. Haucks brede sortiment af autostole, kombivogne, pusletasker og stole passer dermed til de moderne og prisbevidste forældre.

Barnevogne

Barnevognen er den vigtigste følgesvend fra fødslen, hvilket også ses idet at barnevognen er et af Haucks kerneprodukter. Haucks klapvogne samt barnevogne kan tilpasses det enkelte behov. Det er for eksempel muligt at vælge mellem adskillige kategorier med diverse funktioner og udstyr. Derudover tilbyder Hauck et bredt sortiment indefor barnevognstilbehør, således at der er mulighed for at opgradere den enkelte vogn.

Rejsesenge

Hauck tilbyder liegeledes rejsesenge, som er ideel til jer der ofte er på farten. Med Haucks rejseseng får du en lille og smart seng, som er nem at have med takket være sine kompakte foldemål og opbevaringstaske. Nogle af Haucks babysenge har en medfølgende sengebundsforhøjer, som er praktisk til dem der er ude at rejse med de helt små. Praktisk er derudover også de forskellige kombinationsmuligheder samt tilbehøret i form af accessoires.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: hauck skråstol Bungee Deluxe Pooh Cuddles
4.5
70 Kundeanmeldelse
 
5 stjerner
| 40
 
4 stjerner
| 23
 
3 stjerner
| 6
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 0
Hvad er eKomi?

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Inholdet hentes ...
Se alle produktanbefalinger

Vores Topsellers

hauck skråstol Bungee Deluxe Pooh Cuddles
hauck skråstol Bungee Deluxe Pooh Cuddles
548 kr