hauck Shopper SLX Shop N Drive Sæt Pooh Cuddles

hauck Shopper SLX Shop N Drive Sæt Pooh Cuddles


1.849 kr
Pris
1.713 kr
Fri fragt
Du sparer
136 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A251148

EAN: 4007923152614

hauck Shopper SLX Shop N Drive Sæt Pooh Cuddles
Shopper SLX Shop N Drive er en ideel følgesvend. Inkl. autostol, kørepose, pusletaske og regnslag. De kompakte mål gør den også egnet til offentlig transport.

Produktdetaljer:
 • Særdeles let model med et robust stel og ekstra store hjul, der sørger for en god manøvredygtighed og en komfortabel køretur
 • Fejdringen sørger for en komfortabel køretur
 • Bremsen, 5-punkt-selen og den aftagelige mavebøjle sørger den optimal sikkerhed til dit barn
 • Inkl. praktisk kopholder på styret
 • Ekstra stort indkøbsnet
 • Autostolen Zero Plus 0+ er egnet fra fødslen
 • Via det innovative sidekollisions-system med patenteret anvendelse af stødabsorberende PU-Skum og den polstrede 3-punkts-sele garanterer optimal sikkerhed på enhver køretur.
 • Du kan mulighed for at kombinere stellet med babyautostolen Zero Plus 0+ og dermed omdanne din vogn til et praktisk rejsesystem
 • Barnet kan trygt fortsætte med at sove, mens det tages ud af bilen.
 • Ryglæn og fodstøtte er justerbar og byder på en fremragende komfort på køreturen
 • Den rummelige kørepose sørger for den bedste beskyttelse mod regn og blæst
 • Pusletasken byder på plads til alle essentielle pusleredskaber

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Mærke

Hauck

Komfort til barn og forældre

Hauck hører under nogle af de største leverandører af babyudstyr og producerer blandt andet højstole, klapvogne, rejsesenge og skråstole, som ikke kun byder på et innotivt design men også på den højeste sikkerhedsstandard. En stor portion af Haucks babyudstyr har vundet diverse priser i forskellige konkurrencer og tests. Dette gør selvfølgeligt at du med Haucks produkter kan være sikker på at du opnår den bedste kvalitet til fornuftige priser. Haucks brede sortiment af autostole, kombivogne, pusletasker og stole passer dermed til de moderne og prisbevidste forældre.

Barnevogne

Barnevognen er den vigtigste følgesvend fra fødslen, hvilket også ses idet at barnevognen er et af Haucks kerneprodukter. Haucks klapvogne samt barnevogne kan tilpasses det enkelte behov. Det er for eksempel muligt at vælge mellem adskillige kategorier med diverse funktioner og udstyr. Derudover tilbyder Hauck et bredt sortiment indefor barnevognstilbehør, således at der er mulighed for at opgradere den enkelte vogn.

Rejsesenge

Hauck tilbyder liegeledes rejsesenge, som er ideel til jer der ofte er på farten. Med Haucks rejseseng får du en lille og smart seng, som er nem at have med takket være sine kompakte foldemål og opbevaringstaske. Nogle af Haucks babysenge har en medfølgende sengebundsforhøjer, som er praktisk til dem der er ude at rejse med de helt små. Praktisk er derudover også de forskellige kombinationsmuligheder samt tilbehøret i form af accessoires.

Vores Topsellers

hauck Shopper SLX Shop N Drive Sæt Pooh Cuddles
1.849 kr
1.713 kr