Erstatningsforslag til udsolgte produkter

Hauck Rejseseng Spil N Relax Center Melange Charcoal
p.t. udsolgt

Hauck Rejseseng Spil N Relax Center Melange Charcoal


Pris
743 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A300002

EAN: 4007923600092

Hauck Rejseseng Spil N Relax Center Melange Charcoal
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Play N Relax Center med 7 dele med nyfødt kabinet og puslemåtte er allerede velegnet fra fødslen. Dens A-line form gør den særligt stabil og tiptæt. Kombinationssengen kan hurtigt samles, let bevæges takket være hjulene og foldes op små. Dette gør den ideel til helligdage, besøg hos bedsteforældrene eller bare hjemme. Babyer føler sig godt tilpas lige fra starten i den nyfødte indsats. Den hævede liggende overflade gør det let at sætte barnet ind eller tage det ud. Senere kan indsatsen fjernes med en lynlås. Den praktiske puslebakke, der er fastgjort til kanten af ??barnesengen, gør det nemt at skifte din lille på farten. Hvis det ikke er nødvendigt, kan det hurtigt foldes til siden. Bleer, vådservietter eller legetøj er altid inden for rækkevidde i redskabsposen.

Play N Relax Center er ikke kun til at sove, men også som et legecenter. Gennem sideudgangen kan større børn kravle ind og ud og udforske omgivelserne. Lynlåsen kan kun åbnes udefra. Hjulene gør det let at skubbe Play N Relax Center ind i ethvert rum. Så mor og far kan fortsætte med deres gøremål, mens den lille kan lege i deres legeplads og nyde at være tæt på deres kære. De store sidevinduer betyder, at forældre altid kan holde øje med deres lille. Maskestoffet sikrer også optimal luftcirkulation. Takket være den generøse liggeoverflade på 120 x 60 cm er rejsesengen også velegnet til større børn og kan således bruges over lang tid.

Play N Relax Center kan samles i bare en få trin eller hurtigt foldet op. Så det kan opbevares pladsbesparende eller tages med overalt i bæreposen. En bærepose og en sammenklappelig base er allerede inkluderet i leveringsomfanget. Valgfrit og som supplement anbefaler vi den komfortable ekstra madras Sleeper og det matchende lagen Seng Me i størrelsen 120 x 60 cm.

Sådan fungerer forsamlingen: Placer den foldede seng på dens fødder og træk den fra hinanden. Fold først den korte og derefter de lange sider opad, indtil de høres i hak. Først skal du trykke midt på bunden og derefter hele bunden ned, indtil den er flad og stabil. Fortsæt baglæns ved demontering. Løsn så bunden ved at trække den opad og derefter låse de korte og derefter de lange sidedele op. Der er en video om dette på vores hjemmeside eller på YouTube.

Produktoplysninger:
 • Hurtig at samle og folde
 • Hævet liggende overflade til behagelig ind- eller udtagning af barnet
 • Praktisk skuffe til foldning ind og ud
 • Fungerer også som legecenter
 • Sideafgang til gennemsøgning af dåse åbnes kun udefra
 • Kan let flyttes takket være hjulene
 • Sidevindue for altid at have dit barn i udsigt
 • Optimal luftcirkulation takket være mesh stof
 • Også velegnet til større børn takket være det generøse liggeområde
Tekniske detaljer:
 • Mål (længde x bredde x højde ): 129 x 79 x 78 cm
 • Foldedimensioner (længde x bredde x højde): 22,5 x 26 x 77 cm
 • Dimensioner liggende overflade (længde x bredde): 120 x 60 cm
 • Vægt: 9,8 kg
 • Kan belastes op til max. 15 kg
Inkluderet i levering:
 • Rejseseng
 • 2. niveau
 • Skiftemåtte
 • Barneseng
 • Foldemadras

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Hauck

Komfort til barn og forældre

Hauck hører under nogle af de største leverandører af babyudstyr og producerer blandt andet højstole, klapvogne, rejsesenge og skråstole, som ikke kun byder på et innotivt design men også på den højeste sikkerhedsstandard. En stor portion af Haucks babyudstyr har vundet diverse priser i forskellige konkurrencer og tests. Dette gør selvfølgeligt at du med Haucks produkter kan være sikker på at du opnår den bedste kvalitet til fornuftige priser. Haucks brede sortiment af autostole, kombivogne, pusletasker og stole passer dermed til de moderne og prisbevidste forældre.

Barnevogne

Barnevognen er den vigtigste følgesvend fra fødslen, hvilket også ses idet at barnevognen er et af Haucks kerneprodukter. Haucks klapvogne samt barnevogne kan tilpasses det enkelte behov. Det er for eksempel muligt at vælge mellem adskillige kategorier med diverse funktioner og udstyr. Derudover tilbyder Hauck et bredt sortiment indefor barnevognstilbehør, således at der er mulighed for at opgradere den enkelte vogn.

Rejsesenge

Hauck tilbyder liegeledes rejsesenge, som er ideel til jer der ofte er på farten. Med Haucks rejseseng får du en lille og smart seng, som er nem at have med takket være sine kompakte foldemål og opbevaringstaske. Nogle af Haucks babysenge har en medfølgende sengebundsforhøjer, som er praktisk til dem der er ude at rejse med de helt små. Praktisk er derudover også de forskellige kombinationsmuligheder samt tilbehøret i form af accessoires.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Hauck Rejseseng Spil N Relax Center Melange Charcoal
4.5
69 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 50
 
4 stjerner
| 16
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers