Kæmpe BARNEVOGNSAKTION!
BARNEVOGNSAKTION!
Rabat:
Op til 440 kr.
00
tim
00
min
00
sek
Klik her!i
hauck Rejseseng Dreamer Multi Dots sand

hauck Rejseseng Dreamer Multi Dots sand


  • hauck Rejseseng Dreamer Zoo

719 kr
Pris
638 kr
Fri fragt
Du sparer
81 kr-11%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A188253

hauck Rejseseng Dreamer Multi Dots sand
Gode drømme! Dreamer kan anvendes som en mobil sideseng, en moses kurv eller en vugge.

Ideel til derhjemme eller undervejs. Udrustet med en praktisk foldeteknik. Med kun ét håndgreb kan Dreamer foldes sammen. Rejsesengen kan foldes sammen med madrassen. Med et håndtag, således at den sammenfoldede rejseseng nemmere kan transporteres. Med vippefunktion samt vippestopfunktion.

Produktdetaljer:
  • Gennem vinduet kan man altid holde øje med den lille.
  • The Dreamer har en blød plyskant
  • Liggefladens mål på 90 x 50cm er ideel til nyfødte
  • En passende madras medfølger i leveringen
  • Med praktisk opbevaringstaske for fodenden
  • Hvis betrækket skal vaskes, kan det nemt tages aftakket være et lynlåssystem
  • Materiale: 100% polyester
  • Mål: 94 x 57 x 70 cm

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Hauck

Komfort til barn og forældre

Hauck hører under nogle af de største leverandører af babyudstyr og producerer blandt andet højstole, klapvogne, rejsesenge og skråstole, som ikke kun byder på et innotivt design men også på den højeste sikkerhedsstandard. En stor portion af Haucks babyudstyr har vundet diverse priser i forskellige konkurrencer og tests. Dette gør selvfølgeligt at du med Haucks produkter kan være sikker på at du opnår den bedste kvalitet til fornuftige priser. Haucks brede sortiment af autostole, kombivogne, pusletasker og stole passer dermed til de moderne og prisbevidste forældre.

Barnevogne

Barnevognen er den vigtigste følgesvend fra fødslen, hvilket også ses idet at barnevognen er et af Haucks kerneprodukter. Haucks klapvogne samt barnevogne kan tilpasses det enkelte behov. Det er for eksempel muligt at vælge mellem adskillige kategorier med diverse funktioner og udstyr. Derudover tilbyder Hauck et bredt sortiment indefor barnevognstilbehør, således at der er mulighed for at opgradere den enkelte vogn.

Rejsesenge

Hauck tilbyder liegeledes rejsesenge, som er ideel til jer der ofte er på farten. Med Haucks rejseseng får du en lille og smart seng, som er nem at have med takket være sine kompakte foldemål og opbevaringstaske. Nogle af Haucks babysenge har en medfølgende sengebundsforhøjer, som er praktisk til dem der er ude at rejse med de helt små. Praktisk er derudover også de forskellige kombinationsmuligheder samt tilbehøret i form af accessoires.

Vores Topseller

hauck Rejseseng Dreamer Multi Dots sand
719 kr
638 kr
Top mærker