hauck Regnovertræk til barnvogn Vision X og Colibri
NYHED

hauck Regnovertræk til barnvogn Vision X og Colibri


Pris
182 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A300314

EAN: 4007923550397

hauck Regnovertræk til barnvogn Vision X og Colibri
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Med vores universal en regnslag er du godt rustet til alt slags vejr. Du kan til enhver tid sætte hætten fast på din bæretaske (f.eks. fra Colibri- eller Vision X-vognen) for hurtigt at beskytte dit barn mod regn eller sne. Takket være den justerbare snor tilpasser hætten sig til den individuelle form på din bæretaske.

Takket være det gennemsigtige materiale kan du altid holde øje med din lille skat, mens den nysgerrigt udforsker omverdenen. Samtidig sikrer sideventilationszonerne en god luftcirkulation og varmeafledning, så hætten ikke bliver beskidt indefra.

Takket være den praktiske fordybning, som kan fastgøres ved hjælp af en velcrolukning, er det nemt at bære barnesengen. Regnslaget kan også foldes sammen og tages med overalt.

Produktdetaljer:
  • Beskytter dit barn mod vind, regn og sne
  • Justerbar snor
  • Ventilationszoner i siderne for god luftcirkulation og varmeafledning
  • Hætten tåger ikke indefra
  • Praktisk åbning til bærehåndtag

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Mærke

Hauck

Komfort til barn og forældre

Hauck hører under nogle af de største leverandører af babyudstyr og producerer blandt andet højstole, klapvogne, rejsesenge og skråstole, som ikke kun byder på et innotivt design men også på den højeste sikkerhedsstandard. En stor portion af Haucks babyudstyr har vundet diverse priser i forskellige konkurrencer og tests. Dette gør selvfølgeligt at du med Haucks produkter kan være sikker på at du opnår den bedste kvalitet til fornuftige priser. Haucks brede sortiment af autostole, kombivogne, pusletasker og stole passer dermed til de moderne og prisbevidste forældre.

Barnevogne

Barnevognen er den vigtigste følgesvend fra fødslen, hvilket også ses idet at barnevognen er et af Haucks kerneprodukter. Haucks klapvogne samt barnevogne kan tilpasses det enkelte behov. Det er for eksempel muligt at vælge mellem adskillige kategorier med diverse funktioner og udstyr. Derudover tilbyder Hauck et bredt sortiment indefor barnevognstilbehør, således at der er mulighed for at opgradere den enkelte vogn.

Rejsesenge

Hauck tilbyder liegeledes rejsesenge, som er ideel til jer der ofte er på farten. Med Haucks rejseseng får du en lille og smart seng, som er nem at have med takket være sine kompakte foldemål og opbevaringstaske. Nogle af Haucks babysenge har en medfølgende sengebundsforhøjer, som er praktisk til dem der er ude at rejse med de helt små. Praktisk er derudover også de forskellige kombinationsmuligheder samt tilbehøret i form af accessoires.

Vores Topsellers

hauck Regnovertræk til barnvogn Vision X og Colibri
hauck Regnovertræk til barnvogn Vision X og Colibri
182 kr