20% ekstra MODE rabat 👕
20% ekstra MODE rabat 👕
Kopiér koden
SGF13076
00
tim.
00
min.
00
sek.
Kun idag!
hauck komfort babyautostol Fix Denim / Gråhauck komfort babyautostol Fix Denim / Grå
Variant:
 • hauck komfort babyautostol Fix Denim / Grå
 • Hauck Autostol Comfort Fix Black
 • hauck babyautostol Comfort Fix Melange Grey
 • hauck komfort babyautostol Fix / sort grå
 • hauck komfort babyautostol Fix Pink / Grey

969 kr
Pris
908 kr
Fri fragt
Du sparer
61 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A278445

EAN: 4007923614013

hauck komfort babyautostol Fix Denim / Grå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Den nye Comfort Fix er den logiske videreudvikling af vores Zero Plus babytagere. Det er godkendt i henhold til ECE 44/04 for babyer fra fødslen op til en kropsvægt på 13 kg. Stiftung Warentest og ADAC evaluerer Fix hauck baby Komfort sæde med testresultatet ""GUT"" (nummer 11/18).

Produktdetaljer:
 • Indeholder det beviste og patenteret energiabsorberende skum i hoved- og skulderområdet, der opnåede de bedste resultater i crashtest.
 • For at holde din baby komfortabel i bilsædet til enhver tid har høje kvalitet, åndbar stretchmaterialer blevet brugt.
 • Hovedbeskyttelse og sædekile kan bruges efter behov
 • Comfort Fix kan fastgøres til næsten ethvert 3-punkts sele i køretøjet.
 • Alternativt kan Comfort Fix også bruges med den separat tilgængelige Comfort Fix Isofix Base i personbiler.
 • Kombiner Comfort Fix med vores klapvogne Rapid 4S, Rapid 4, Rapid 4X, Rapid 3R, Rapid 3 , Vegas og Lift Up 4 eller med vores søskende klapvogne Duett 3, Duett 2 og Rapid 3 R Duo, de forvandles til et let og manøvrerbart rejsesystem.
 • Til Vegas og Lift Up 4 har du desuden ne redigerede den tilsvarende Comfort fix-adapter til henholdsvis Vegas og Lift Up 4.
Tekniske detaljer
 • vægt: 4,3 kg
 • Dimensioner: længde x bredde x højde 67 x 44 x 59 cm
 • Siddebredde: 25 cm
 • Fra 0 måneder til 13 kg
"

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her.

Mærke

Hauck

Komfort til barn og forældre

Hauck hører under nogle af de største leverandører af babyudstyr og producerer blandt andet højstole, klapvogne, rejsesenge og skråstole, som ikke kun byder på et innotivt design men også på den højeste sikkerhedsstandard. En stor portion af Haucks babyudstyr har vundet diverse priser i forskellige konkurrencer og tests. Dette gør selvfølgeligt at du med Haucks produkter kan være sikker på at du opnår den bedste kvalitet til fornuftige priser. Haucks brede sortiment af autostole, kombivogne, pusletasker og stole passer dermed til de moderne og prisbevidste forældre.

Barnevogne

Barnevognen er den vigtigste følgesvend fra fødslen, hvilket også ses idet at barnevognen er et af Haucks kerneprodukter. Haucks klapvogne samt barnevogne kan tilpasses det enkelte behov. Det er for eksempel muligt at vælge mellem adskillige kategorier med diverse funktioner og udstyr. Derudover tilbyder Hauck et bredt sortiment indefor barnevognstilbehør, således at der er mulighed for at opgradere den enkelte vogn.

Rejsesenge

Hauck tilbyder liegeledes rejsesenge, som er ideel til jer der ofte er på farten. Med Haucks rejseseng får du en lille og smart seng, som er nem at have med takket være sine kompakte foldemål og opbevaringstaske. Nogle af Haucks babysenge har en medfølgende sengebundsforhøjer, som er praktisk til dem der er ude at rejse med de helt små. Praktisk er derudover også de forskellige kombinationsmuligheder samt tilbehøret i form af accessoires.

Anmeldelser

Produktbedømmelser fra vores kunder - hauck komfort babyautostol Fix Denim / Grå
Gennemsnitlig produktbedømmelse:
1 Bedømmelse
 
1
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
 • 100% uafhængig
 • Absolut transparent
 • Fra kunde til kunde
Anmeldelser

Vores Topseller

hauck komfort babyautostol Fix Denim / Grå
969 kr
908 kr